Káva, ktorá nás udrží 18 hodín v strehu!

Táto káva je taká silná, že nás nielenže udrží 18 hodín v "čulom stave", ale nás môže dokonca aj zabiť!

03.10.2017 12:00
debata
Ilustračné foto. Foto: SHUTTERSTOCK
káva Ilustračné foto.

Nádej z Austrálie

Je ráno, čaká vás dôležitá prezentácia a jediné, čo teraz potrebujete, je koncentrácia… Siahate už po tretej šálke kávy? Dobrá správa, ktorá prináša nádej, prichádza z Austrálie. Dvojica baristov z Adelaide vyvinula nový nápoj, ktorý je taký silný, že nás udrží celých 18 hodín v strehu. Tak sem s ním!

Supernápoj je asskicker

Supernápoj dvojice „šialených vedcov“ sa volá „asskicker“ a je zmesou štyroch kociek ľadu espressa a vychladenej kávy, ktorá by sa mala lúhovať 48 hodín. Každá zo štyroch kociek ľadu obsahuje espresso a mlieko. Navrch príde 120 ml domácej studenej kávy, ktorá sa lúhovala desať dní.

80-krát viac kofeínu

Táto nová superkáva má 17-krát viac kofeínu ako veľká káva od Dunkin' Donats, 10-krát viac ako Venti Kaffee od Starbucksu a 80-krát viac kofeínu ako bežné normálne espresso. Takže ak máte problémy so srdcom, radšej prsty preč od tohto nápoja. Zabezpečiť 18 hodín v čulom stave je ten najmenší problém, keď si predstavíte, že táto káva obsahuje polovicu smrteľnej dávky kofeínu.

Na vlastné riziko

Podľa CNN obsahuje asskicker 5-tisíc miligramov kofeínu, čiže až o 4600 miligramov viac, ako je denná dávka, odporúčaná lekármi (400 miligramov). Pitie tejto kávy je preto na vlastné riziko!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncentrácia #kofeín #srdce #espresso #smrteľná dávka #asskicker

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...