Nový trend! Namiesto opaľovacieho krému natrieť sa kolou?

Nenatrieť sa opaľovacím olejom, ale kolou. To by malo zabezpečiť sexi opálenie. Odborníci varujú! Tento trend môže byť aj pekne nebezpečný!

02.08.2017 09:30
opálenie - pitný režim Foto:
Na udržanie opálenia je dôležité, aby naše telo bolo hydratované. Zvnútra aj zvonku.
debata (1)

No áno – nadmerné opaľovanie škodí, koledujeme si o rakovinu kože, pokožka rýchlejšie starne. Suma sumárum, radšej sa tomu slnku vyhýbať a ležať len v tieni s knihou. A aj v takom prípade použiť opaľovací krém s najvyšším možným faktorom! Teraz však svetlo sveta uzrel nový trend. Sľubuje sexi stmavnutie, podobné odtieňu, aký majú kolové nápoje. Je to lákavé!

Trblietavo hnedá vďaka kole?

Tento trend k nám doputoval z Veľkej Británie a sľubuje trblietavé opálenie. Čo treba spraviť? Nie veľa. Pred opaľovaním sa natrieť kolou. Znie to síce hrozne a určite to v skutočnosti aj hrozné je. Predovšetkým, keď si predstavíme, že sú v blízkosti osy a iný hmyz. Každopádne, dievčatá z Instagrafum hovoria o krásnom bronzovom nádychu, ktorý na pokožke ostáva.

Ako to funguje?

Vďaka hnedému farbivu v nápoji dostane pokožka nádych, ten však neostane dlho. Okrem toho oxid uhličitý, ktorý kola obsahuje, prepúšťa podľa dermatológov UV žiarenie. To zapríčiní, že zhnedneme rýchlo, pre pokožku je to však veľmi škodlivé!

Pomaly, no zdravo

Preto je najlepšie pekne-krásne vrátiť sa k opaľovaciemu mlieku a opaľovať sa pomaly, ale zdravo. O pár rokov oceníte, že vyzeráte sviežejšie a mladšie ako ženy, ktoré sa kedysi v roku 2017 natierali kolou a vypekali sa na rozpálenom slnku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #rakovina #opaľovanie #UV žiarenie #kola #hnedá pokožka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...