Dokonalá Diane Kruger: Jem zdravo, ale nejdem sa z toho zblázniť

Krásna Nemka sa pýši dokonalou tvárou. Blond herečka však nielen vďaka nej uchvacuje na červených kobercoch.

31.05.2017 11:00
Nemecká herečka Diane Kruger. Foto: ,
Nemecká herečka Diane Kruger.
debata

Postavička 40-ročnej hviezdy je viac ako závideniahodná. Niekdajšia modelka ju rada prezentuje aj na svojom Instagrame. Aké sú tajomstvá zdravého života držiteľky ocenenia „najlepšia herečka“ z nedávneho festivalu v Cannes?

Diane Kruger zv Cannes. Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Diane Kruger Diane Kruger zv Cannes.

„To najlepšie pre seba robím tým, že veľa spím. Ak nespím deväť hodín, nie som vo forme. Potom sa necítim oddcýhnutá,“ opisuje Kruger a dodáva: „Takisto potrebujem čas pre seba, kedy robím veci, ktoré mám rada, ale nemyslím prácu. Áno, pracujem rada, ale potrebujem aj oddych. Milujem thajské masáže, pretoža ma nabíjajú energiou,“ opísala pre coveteur.com.

Jej odporúčaním pre ženy je, aby mali rady samé seba. „Pokúšam sa mať rada samú seba. Už viem, kedy sa cítim dobre. Je to vtedy, keď mám istú hmotnosť, keď zdravo jem, ale bez toho, aby som skúšala bláznivé veci. Jednoducho sa pokúšam byť zdravou bez toho, aby som okolo toho rozpútala šialentvo. Myslím si, že človek má jesť všetko, čo miluje, ale s mierou.“ Napokon pekná blondínka prezradila, že rada varí. „Aj rada nakupujem potraviny, rovnako aj kuchárske knihy.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #Diane Kruger #masáž

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...