Zasmejete sa! Tréning, vďaka ktorému je Kim Kardashian vo forme

Cvičenie, ktoré pretrénuje celé telo, pripomenie nám detstvo a ešte sa pri tom aj poriadne zabavíme? Áno, je také! A Kim Kardashian sa naň spoľahla!

23.05.2017 11:00
Kim Kardashian Foto:
Televízna celebrita Kim Kardashian zaujala svojím osím driekom.
debata (1)

Vo forme za krátky čas!

36-ročná celebrita Kim Kardashian v ostatnom čase na sociálnych sieťach prezrádza, za čo môže vďačiť svojej top postave. Ide o banalitu! Tušíte správne, je to staré, dobré a známe – skákanie cez švihadlo! Čosi, čím sme sa naposledy zabávali pravdepodobne kedysi dávno v detstve. „Nadskakovanie“ je ideálnym tréningom, ktorý nám veľmi efektívne pomôže dostať sa do formy za krátky čas.

Zadarmo, aj doma

Skákanie cez švihadlo je v niečom podobné behaniu – je celkom zadarmo a skákať sa dá aj doma, pri behu treba tenisky, pri skákaní švihadlo. Okrem toho ide o vynikajúci vytrvalostný tréning (ideálny na spálenie kalórií – za 30 minút až 500 kilokalórií znamená viac ako pri behaní či bicyklovaní), navyše vylepšíme svoju rovnováhu a tiež koordináciu.

Nielen nohy!

Pri skákaní cez švihadlo trénujeme aj hornú časť tela a navyše sa aj poriadne zabavíme. Tak hurá do toho, na čo ešte čakáte?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #kalórie #rovnováha #detstvo #švihadlo #koordinácia

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....