Proteínová diéta! Nový zázrak, ktorému veria aj vedci. Toto spôsobí...

Ako schudnúť? Túto otázku riešia mnohí z nás - najmä po sviatkoch, ktoré boli plné hodovania. Ak vás sklamali všetky osvedčené diéty, možno by ste mohli skúsiť novinku, ktorú potvrdili aj vedci. Proteínové hody!

18.04.2017 15:00
losos Foto:
Losos je nesmierne bohatý na bielkoviny.
debata

Áno, čítate správne – nejde vlastne ani tak o diétu, ako o nahradenie jednotlivých súčastí jedálnička bielkovinami. Vedec Paul Arciero zo Skidmore College, ktorý sa podieľal na štúdii, uviedol pre magazín Health, že "konzumovanie proteínov takým spôsobom, ako prebehlo v prieskumu, stimuluje proteínovú syntézu v bunkách, čím vlastne tvorí zdravé a hladké svaly.

Podľa Arciera, ak chceme schudnúť, mali by sme do jedálnička 4 až 6-krát denne zaradiť porciu 20 gramov proteínov. Okrem toho, že telu dodajú energiu, zasýtia ho na dlhší čas, sú aj prostriedkom na zlepšenie metabolizmu a redukciu brušného tuku.

Ak sa vám podobná definícia pozdáva, vedzte, že by ste mali skúsiť do jedálnička pridať práve spomenutých 20 gramov niekoľkokrát za deň. Značí to, že by ste mali prijať napríklad päť vajíčok, grécky jogurt bez tuku, 80 gramov tuniaka bez oleja, či prípadne chudé mäso, kuracie prsia, hovädzie alebo lososa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #dieťa #chudnutie #jedlo #proteín

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...