Mať menej kilogramov! 5 krokov, ktoré vás privedú do cieľa

Skúste sa zamyslieť - kde číhajú najväčšie nástrahy počas vašej cesty k lepšej postave?

15.03.2017 09:00
žena, kancelária, jedlo Foto:
Pozrite sa, čo nájdete v okolí vášho písacieho stola.
debata

Spoznajte: Na svoje okolie sa pozrite dôkladnejšie: do vašej kabelky, do vašej kuchyne, na váš pracovný stôl… Čo ste našli? Zrejme potraviny, ktoré vám v zhadzovaní kilogramov bránia. Ale možno aj také, ktoré pomáhajú. A práve na tie sa zamerajte.

Odstráňujte: Ak už svoje okoie „prehľadáte“, nájdete veci, ktoré do vášho plánu chudnutia nezapadajú – keksíky v kabelke, balík čipsov pri pohovke, čokoláda v písacom stole. Zbavte sa ich a zakážte si ich kupovať. V obchode ich jednoducho ignorujte.

Nahraďte: „Zakázané“ kúsky potravín nahraďte tými, ktoré máte povolené. Či už ide o oriešky, ovocie alebo zeleninu – jednoducho zdravšie alternatívy maškrtenia.

Upratujte: Ak ste dojedli a ste sýta, zvyšky jedla upracte zo stola aj zo sporáku, aby vás nelákalo dojesť ich. Vložte ich do skladovacích krabičiek a odložte do chladničky či mrazničky. Tak ich nebudete mať stále „pod nosom“, čím sa vyhnete zbytočnému prejedaniu sa.

Motivujte sa: Kúpte si nejaký jednoduchý stoj, na ktorom sa dá cvičiť pred televízorom, na stôl si položte fľašu s minerálkou namiesto džúsu alebo na chladničku umiestnite fotografiu plaviek, ktoré si chcete kúpiť na leto. Pozitívna motivácia všade okolo vás dokáže pomôcť pri plnení vášho cieľa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Potraviny #chudnutie #výber #maškrtenie

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...