Toto je najjednoduchšia cesta, ako si predĺžiť život!

Dá sa čas zastaviť? Pravdaže nie. Ale dá sa pomôcť tomu, aby hodiny tikali pomalšie. Toto je najjednoduchšia cesta, ako si predĺžiť život!

18.01.2017 11:00
kvety, žena, kytica Foto:
Obklopte sa kvetmi a žite!
debata

Dobre využiť čas

Spozorujeme to všetci po tridsiatke. Dovtedy sa neúprosným plynutím času až takmer nezaoberáme. Ale potom sa objavia prvé vrásky, naša pleť je unavená, počujeme tikot biologických hodín. S pribúdajúcimi rokmi sa začnú o slovo hlásiť zdravotné problémy. Taký je život! A napriek tomu chceme žiť čo najdlhšie a čas využiť čo najlepšie.

Zdravá strava a pohyb?

Pýtate sa, či existujú vôbec možnosti, ako si predĺžiť život, ktorý je taký zaujímavý? Pravdaže, ide to zdravou stravou a pohybom. Je dokázané, že zdravý životný štýl udržiava naše bunky vo forme a omladzuje nás. Je tu však ešte jeden jednoduchý trik, ktorý dokáže spomaliť proces starnutia.

Rastliny predlžujú život

Vedci z Harvard School of Public Health zistili zaujímavú vec. Ženy, ktoré sa starajú o rastliny, žijú v priemere o 12 percent dlhšie. A je celkom jedno, či máte veľkú kvetinovú záhradu, alebo len zopár črepníkov na balkóne, či nejaký ten kvet v obývačke. Rastliny oslobodzujú okolitý vzduch od škodlivých toxínov a zlepšujú duševné zdravie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #životný štýl #vrásky #toxíny #vzduch #rastliny #duševné zdravie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...