Priateľka princa Harryho sa udržiava fit vďaka tomuto jedálničku

Meghan Markle si počas pracovného kolotača dáva extrémny pozor na postavu. Čo sa dostane na jej tanier?

16.12.2016 09:00
Meghan Markle Foto: ,
Herečka Meghan Markle.
debata

Cestoviny či víno? Tieto pochúťky sa na stôl priateľky princa Harryho občas takisto dostanú. Ale inak je v otázkach stravovania veľmi dosciplinovaná. Svoje tipy prezradila pekná tmavovláska pre stránku „delish.com“.

Ráno sa pre ňu začína vlažnou vodou s pár kvapkami citróna. Jej raňajkové menu neobsahuje ani pečivo či syr. Namiesto toho si dá ovsenú kašu osladenú sirupom z agáve. Ako uviedla, ak niečo nakrúca, dáva si na postavu extrémny pozor, pretože kamera pridáva 10 kilogramov.

Ak však nie je v pracovnom kolotoči, jej jedálniček je o čosi voľnejší. Na raňajky si dopraje omeletu s čerstvými bylinkami, syrom a s hriankami.

Čo sa obeda týka, na uhľohydráty úplne zabudla. Jej tanier obsahuje kvalitné bielkoviny. Vajcia či kúsky mäsa spolu so šalátom jej poskytujú potrebnú enegiu na prácu. Žiadne maškrtenie neprichádza do úvahy, chuť na sladké zaháňa jablkom. A poobede, ak ju prekvapí hlad, si doopraje zelené smoothie.

Večer sú povolené aj cestoviny či pohár vína. Ale pred cestonivami si dopraje polievku, aby sa jej naplnil žalúdok, potom sa jej žiada cestovín o čosi menej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #strava #Meghan Markle

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...