Ďalší hit na trhu: Fat Water. Naozaj schudneme?

Fat Water, alebo mastná voda. Piť a hravo popritom chudnúť - a to všetko bez športovania. Skutočne táto "diéta" funguje?

28.10.2016 13:00
čaj, schudnúť Foto:
Ilustračné foto.
debata

Spomínate si ešte na diétny trend nepriestreľnej kávy z Hollywoodu? Zázračný nápoj, pri ktorom sa do bežnej kávičky pridá čajová lyžička masla a kokosového oleja. Tento nápoj má na šesť hodín zasýtiť a pomôcť tak schudnúť. Aj objaviteľ tejto tajnej zbrane je presvedčený, že pitím tukovej vody spálime.

Davis Aspery už rok s obrovským úspechom predáva svoju „FatWater“. Obsahuje tuk (dobrý tuk) a vodu. Viac nič. Tuk sa získava z kokosa. Znie to na prvé počutie hrozne, však? No tento nápoj údajne chutí. Zmiešaný je s bobuľovým ovocím, citrónom alebo pomarančom. Neverili by ste tomu, ale táto voda od Asperyho je v Amerike permanentne vypredaná. O tom, či „FatWater“ skutočne funguje, experti pochybujú. Je to podložené aj dlhoročnými štúdiami. Pitie tuku je nezmysel. Kto má smäd, siahne radšej po čistej vode.

Na tomto príklade pekne vidieť, čo všetko dokáže marketing. Čo však platí: Maslo treba nahradiť rastlinnými olejmi. Tie môžu skutočne stimulovať spaľovanie tukov. Kto však chce spáliť na trvalo, pomáha len jedno: vyvážená strava a pohyb.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #chudnutie #tuky #kokosový olej #maslo #nepriestreľná káva

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...