Telo topmodelky? Takto cvičí Gigi Hadid a vyzerá božsky

Americká kráska Gigi Hadid je často titulovaná ako nová supermodelka. Jej príťažlivosť však nespočíva vo vyziabnutej figúre, ale očarujúcej ženskosti.

16.10.2016 17:00
debata
Modelka Gigi Hadid sa pre svoje športové... Foto: REEBOK
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid sa pre svoje športové nadšenie stala aj novou tvárou kampane známej značky.

Dvadsaťdvaročná blondínka však nemá svoju postavu zadarmo. Udržiava sa pomocou náročného tréningu pod vedením celebritného kouča Roba Pielu. Jej zostava obsahuje napríklad nasledovné.

Skákanie na švihadle

Je to ideálna aktivita na spaľovanie kalórií a tiež na rozprúdenie krvi. Zväčša mu Gigi Hadid venuje úvod svojho tréningu, pričom nejde len o pár minút. Skákanie na švihadle má v tréningovom pláne na polhodinu. Tréner však dbá na kontrolované skoky, pričom je nutné držať zatiahnuté brucho, byť vzpriamený a skákať tak, aby nohy dopadali stabilne na zem.

Planking

Pre modelku je dôležité ploché bruško a práve cvik nazývaný planking je na to ideálny. Ide o držanie tela v rovnobežnej línii s podlahou, pričom zeme sa dotýkajú len predlaktia a špičky nôh. Brucho je zatiahnuté, chrbát a zadok v jednej línii, hlava sa nevzpriamuje ale snaží sa držať rovinu s chrbátom. Nasleduje ešte náročnejší cvik – striedavé dvíhanie rúk do predpaženia, brucho zostáva rovno a čo najstabilnejšie. Ideálne je robiť tento cvik 60 sekúnd v troch sériách.

Box

Nejde o udieranie do vreca, hoci aj to má Hadid vo svojom tréningovom pláne. Ešte predtým však boxuje v miernom podrepe so závažiami v oboch rukách. Modelka zviera činky s hmotnosťou od 1 do 5 kilogramov a útočí rukami na imaginárneho súpera v stabilnom podrepe s kolenami jemne ohnutými. Môže ísť o boxovanie v konštatnom podrepe, alebo o jemné podrepy – vždy pri podrepe jedna aj druhá ruka opíšu boxovací pohyb smerom napred. Opakuje sa 20-krát v 3 až 5 setoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #cvičenie #Telo #box #tréning #planking #Gigi Hadid

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....