Zbohom kvasinkové infekcie! Vďaka týmto trom zmenám

Štatistika hovorí jasnou rečou. Ženy trápia hubové infekcie v oblasti genitálií častejšie ako nádcha. Už nie. Ak zmeníte nasledovné.

03.10.2016 11:00
vagína, rozkrok, nohavičky Foto:
Ilustračné foto.
debata

Svrbí to, páli to. Kvasinky, vitajte! Vidíme a cítime vás zas a znova len veľmi nerady. A teraz rýchlo smer lekáreň alebo gynekológ pre krémy a čapíky, ktoré nám zachránia život! Existuje niečo, vďaka čomu sa dá tejto večne opakujúcej tortúre predísť? Ale pravdaže! Skombinujte nasledovné triky a rozlúčte sa raz a navždy s vaginálnymi infekciami.

Bavlnené nohavičky

Noste len bavlnené nohavičky. Spodná bielizeň z polyesteru alebo umelých vlákien nie sú priedušné a môžu dráždiť sliznicu. Nohavičky tiež treba vymieňať denne, ale to je snáď samozrejmé.

Noc bez nohavičiek

V noci spite bez nohavičiek, pretože hoci sú početné baktérie vo vaginálnej oblasti normálne, permanentným teplom sa ich rozmnožovanie posilňuje. Pošva potrebuje čerstvý vzduch.

Nepoužívajte slipové vložky

Lepiaca fólia neprepúšťa vzduch, čím zabraňuje priepustnosti tkaniny. Navyše vytvára teplé a vlhké prostredie v intímnej oblasti, čo prispieva k rozvoju vaginálnej kvasinkovej infekcii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #kvasinky #nohavičky #sliznica #vagína #baktérie #bavlna #genitálie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...