Vodný melón. Chutí, žerie tuky a povzbudí v posteli!

Prichádza jeho sezóna a každá žena by mala túto dobrotu vítať s otvoreným náručím.

17.07.2016 08:00
melón Foto:
Chutný melón patrí k letu.
debata (1)

Vodný melón je plod, ktorý stvorila matka príroda presne podľa ženských snov.

Sladkosť bez výčitiek

Červený melón, nazývaný aj vodný má svoje meno plným právom. Obsahuje 92% vody, čo naznačuje, že pre telo nebude kalorickou bombou. Stogramový kúsok tejto dobroty je sladký ako cukrovinka, ale pritom má len približne 25 kalórií a 6g cukru. To je pomer, ktorý každá žena, ktorá rieši denne kalorické tabuľky, vyhodnotí ako skvelý.

Zásadný pre zdravie

Melón je letná pochúťka, ktorá vás nasýti aj dlhodobo udrží v kondícii. Málokto sa upokojí len s porciou 100 gramov, ale už aj v takomto malom objeme pokryje melón 10% dennej potreby vitamínu C, 3% betakaroténu, tiež 5% vitamínu. A. Obsahuje aj vitamíny B1, B2, B3, B6 a z minerálov magnézium, železo, kalcium, či zinok. Je to multivitamín pre pekné nechty pokožku, vlasy, jednoducho dokonalý pre pestovanie ženskej krásy.

Ochranný lykopén

Je azda najcennejšou zložkou červeného plodu. Patrí k skupine silných antioxidantov a tvorí podstatnú časť osempercentnej melónovej sušiny. Chráni srdce, pekný vzhľad pokožky a určite ho rozkrájajte aj partnerovi. Je totiž základným prvkom pre zdravie jeho prostaty.

Oceníte ho v posteli

Ak budete počuť pojem červená viagra, reč je práve o vodnom melóne. Má povzbudzujúci účinok na libido oboch pohlaví, ale mužom výrazne pomáha k pevnosti erekcie. Muži konzumáciou melóna nachádzajú svoje stratené posteľné sily. Určite ho nezabudnite podávať pred večerom, ktorý si chcete okoreniť vášňou.

Očistný efekt

Kto nepočul o melónovej diéte, asi nikdy neriešil otázku váhy. Melón je totiž číslo jedna v pomoci pri strate hmotnosti. Nejde len o to, že telo doslova prepláchnete, ale aj o vlákninu, ktorou sa vám prevetrajú črevá, prečistí sa krv a keďže melón nemá žiadne tuky a málo cukrov, veľmi rýchlo naštartuje proces spaľovania. Dva dni v týždni, prípadne jeden iba na melóne a uvidíte, že postava v plavkách sa udrží sexi počas celého leta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zdravá výživa #chudnutie #libido #lykopén #vodný melón

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...