Najúčinnejšie drinky na spaľovanie tukov!

Štíhlosť je pre telo prirodzený stav a preto jej napomôžu aj prirodzené preparáty.

06.07.2016 07:00
pitný režim, voda, zdravý životný štýl Foto:
Studená voda zažehná pocit prázdneho žalúdka aj na niekoľko hodín.
debata (1)

Zabudnite na drahé a nezdravé zázraky na chudnutie. Všetko pre sexi líniu nám k dispozícii dáva sama príroda.

Čistá studená voda

Dajte si ju jednoducho vždy, keď budete mať chuť sa niečoho napiť. Často dokonca pomáha napiť sa čistej vody aj v prípade, keď začínate pociťovať hlad. Zažehná pocit prázdneho žalúdka aj na niekoľko hodín. Zároveň má tie najlepšie hodnoty. Nula percent tukov, kalórií aj cukrov. Niektorí dietológovia sa prikláňajú k pitiu studenšej vody, keďže na jej zahriatie vynaloží organizmus viac energie, čím dochádza k intenzívnejšiemu spaľovaniu tukov. Pokojne však stačí aj voda izbovej teploty. Ľudia, ktorí nahradili všetky sladké nápoje vodou, skudli za rok priemerne 10 kilogramov.

Zelený čaj

Kvalitný zelený čaj preukázateľne napomáha spaľovaniu tukov. Tri až štyri šálky zeleného čaju denne preukázali efektívnejšie zhadzovanie váhy až o 40%. Potrebné je piť čaj bez cukru, medu aj iných prísad a vyberať si kvalitné zelené čínske alebo japonské listové čaje. Látky v zelenom čaji pomáhajú likvidovať tuk a kofeín štartuje metabolizmus. Nehovoriac o ďalších benefitoch tohto nápoja. S pár šálkami nepotrebujete siahať po žiadnej inej suplementácii na spaľovanie tuku.

Zeleninové šťavy

Podľa výskumu Pensylvánskej štátnej univerzity dokázal pohár zeleninovej šťavy pred jedlom dokázal znížiť príjem až o 135 kalórií. Nie je to horibilné číslo, ale za rok to spraví pekné cifry a odrazí sa to na postave. Zeleninová šťava je napríklad aj dokonalou náhradou za pevnú stravu v prípade desiaty či olovrantu.

Smoothie s gréckym jogurtom

Pridávanie tradičného gréckeho jogurtu do smoothie ukazuje zlepšenie spaľovania tuku o 61% a v oblasti brucha až o 81%. Tajomstvo je v kombinácii vápnika, ktorý pomáha redukovať tukové zásoby a zároveň mierne spomaľuje proces ukladania tuku do zásoby. Okrem efektívnej redukcie neželaného tuku sa pridávanie jogurtu výrazne podpísalo na náraste a udržaní svalovej hmoty, ktorá vytvára sexi krivky.

Srvátkový proteín

Nahradí plnohodnotne jedno jedlo dňa a milovníci športu naň nedajú dopustiť. Výhoda srvátkovej bielkoviny je v uvoľnení cholecystokinínu, ktorý vyšle vášmu telu signál, že ste najedený. Zároveň proteín pomáha udržať svalovú hmotu, ale neprispieva k budovaniu tukových zásob.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #voda #pitný režim #chudnutie #káva #štíhlosť #smoothies

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...