Dokonalé bruško - aké potraviny začať jesť, aby bolo pevné a štíhle

S odhaľovaním kriviek v plavkách a predovšetkým v bikinách sa vo väčšine ženských hláv vyrojí otázka - mám na to pekné brucho?

09.06.2016 11:00
štíhla žena v plavkách, schudnúť, pekné bruško Foto:
Aj vy môžete mať pekné bruško.
debata
Nuž, pokiaľ sa nevenujete pravidelnému cvičeniu a zvyknete sa prejedať, odpoveď bude asi negatívna. Ale ak chcete ešte niečo pre svoje „plážové tehličky“ spraviť, je najvyšší čas.

Základom je, samozrejme, cvičenie a fyzická aktivita, pri ktorej spaľujete kalórie, ešte omnoho dôležitejšie je však zloženie stravy. Môžete robiť aj tisíc brušákov denne, ak ich následne zaklincujete ťažkým pokrmom, či množstvom sladkostí.

V jedálnom lístku by mali mať svoje miesto potraviny, ktoré zlepšujú trávenie, sú ľahko stráviteľné a zároveň podporujú tvorbu svalov. Určite nevynechajte ľahšie ryby – medzi nimi napríklad lososa, ktorý sa dá upraviť na viacero spôsobov. Ideálny je pripravený na pare alebo na panvici, ale s minimom tuku, ochutený koreninami.

Mäsový pokrm je vhodný na obed či večeru, rané vstávanie skúste sprevádzať napríklad nesladenou ovsenou kašou, drobným ovocím ako sú čučoriedky, ríbezle, maliny či jahody. A pridajte za hrsť mandlí. Sú zdravé a hoci obsahujú tuk, ten je pre vás prospešný. Aj pre vaše svaly a pevnejšie bruško.

Zloženie jedálnička by malo byť obohatené o ďalšiu zeleninu a ovocie – za predpokladu, že už ovocie a zeleninu jedávate. Ak náhodou nie, asi to bude trošku problém – v takom prípade je totiž vysoko pravdepodobné, že pokiaľ nehladujete a nežijete z cigariet a kávy, váš obvod pása nebude ideálny. Potom si skúste stanoviť reálne méty – a bruško spevniť a zmenšiť jeho obvod do ďalšieho leta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Telo #bruško #krivky #doplnok

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...