Alyssa Milano: Po pôrode bojovala s nadváhou vyše 24 kilogramov

Dvojnásobná mama sa nechcela dostať pod tlak, čo sa jej popôrodnej hmotnosti týkalo. Dopriala si čas.

17.05.2016 15:00
debata

Herečku Alyssu Milano (43) si mnohí pamätajú najmä vďaka populárnym sériám ako Čarojdejnice či Melrose Place. Prvý raz sa mamou stala ako 39-ročná a v decembri 2014 porodila druhé dieťa. Ako prezradila, počas tehotenstva pribrala 24 koligramov. A kým ich zhodila, dala si načas.

Herečka Alyssa Milano na aktuálnej fotografii -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2016 Variety's Power of Women: New York Herečka Alyssa Milano na aktuálnej fotografii - z apríla 2016.

„Vôbec netuším, ako dokázali iné ženy tak rýchlo zhodiť tehotenské kilá. Nikdy som sa nenechala prevalcovať pocitom, že teraz musím okamžite schudnúť. Ale vidieť, ako niektoré hviezdy sú do dvoch týždňov v pôvodnej forme, to ma trochu pod tlak dostávalo,“ povedala dvojnásobná mama pre stránku people.com.

Ako prezradila, bolo to práve jedlo, ktoré jej pomáhalo zvládať stres pri staroslivosti o jej dcérku Elizabettu (1). „Bolo to náročné obdobie a jediné, čo mi vtedy pomáhalo všetko zvládať, bolo jedlo. Najmä, ak som stále dojčila.“ Rozhodla sa, že sa kilogramov navyše zbaví za osemnásť mesiacov.

„Nechcela som sa dopracovať k ideálnej hmotnosti ale k takej, s ktorou by som bola spokojná ja sama. Bojovať o ideálnu hmotnosť je náročné a ovlyvňuje ju mnoho premenných. U mňa aj to, že som mala 43 rokov a porodila druhé dieťa.“ So svojou hmotnosťou je spokojná, podarilo sa jej zhodiť 24 kilogramov.

U mňa zabrala Atkinsonova diéta a pravidelné cvičenie. „Trénujem každý deň, štyri až pä razy týždenne zájdem na spinning. Popri tom na zumbu alebo pilates, baví ma to.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #hmotnosť #Alyssa Milano

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...