Zasa máte zlú náladu? Tu sú dôvody, prečo

Stačí len trocha zmeniť váš život a zlá nálada nebude mať u vás dvere otvorené.

30.03.2016 09:00
žena, smútok, hnev Foto:
Zasa vás premohla zlá nálada?
debata

Sociálne siete

Hoci ľudia považujú čas strávený na sociálnych sieťach za stratený, aj tak na nich „visia“ nonstop. Následne sa človek cíti vinný, že týmto spôsobom zabíjal čas a z toho plynie aj jeho zlá nálada.

Povinnosti

Zoznam povinností môže byť pre človeka prínosom, na druhej strane aj naopak, môže mať negatívny dopad. Ak je povinností priveľa, tlačíte ich pred sebou a nemajú konca-kraja. Človeka dostávajú pod tlak a namiesto toho, aby sa tešil z už hotových úloh, stále má pred očami tie čakajúce. Ak preceníte svoje sily, úlohy síce splníte, ale so zlou náladou a bez dobrého pocitu, že sa vám niečo podarilo.

Priveľa sladkostí

Čokoládová tyčinka či malá pochúťka po obede vás na istý čas uspokojí a dokonca urobí šťastnou. Ale priveľa cukru v krvi časom človeka pripraví o veĺa energie. Tá síce na okamih vyskočí do výšin, o pár minút vás však telo doslova ťahá ku dnu. Úvana a akási ťažoba" neveští rozhodne dobrú náladu.

Málo čerstvého vzduchu

Byt, auto, kancelária. Ak žijete v takomto kolobehu, zrejme vám chýba nielen čerstvý vzduch a slnko, ale aj vitamín D. Je potom prirodzené, že vám chýba aj dobrá nálada. Treba vybehnúť von, vyhriať si tvár na jarnom slnku a poriadne sa nadýchať vzduchu. Najlepšie pri športe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #únava #sladkosti #povinnosti #zlá nálada

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...