Dokonalé telo ako Jessica Alba? Skúste to s týmito typmi cvičenia

Aj po dvoch deťoch má herečka Jessica Alba dokonalú postavu. Len nedávno ju predviedla v bikinách na rodinnej dovolenke a nejedna jej rovesníčka zbledla závisťou.

30.03.2016 13:00
debata
Jessica Alba dovolenkuje na Havajských ostrovoch. Foto: Profimedia
Jessica Alba Jessica Alba dovolenkuje na Havajských ostrovoch.

Podľa amerického magazínu People je však za ukážkovou figúrou pravidelné cvičenie a detoxikácia. Magazín priniesol návod, ako skúsiť pracovať na svojom tele podľa hollywoodskej sexbomby. Možno vás inšpiruje tiež.

Power joga

Alba je veľkou fanúšičkou jogy. Podľa zdrojov z jej okolia navštevuje hodiny zhruba trikrát do týždňa, pričom sa špecializuje na cvičenie, v ktorom okrem dýchania a vnútornej rovnováhy pracuje aj so silovými technikami a závažím. Hodina sa začína zľahka, najprv meditatívnou časťou, aby následne prešla do roviny práce s činkami a tréningom spevňovania jednotlivých partií tela.

Tréning v teple

Hodiny, ktoré herečka absolvuje prebiehajú v miestnosti s vysokou teplotou. Nastavená je od 36 do 40 stupňov. To vyvoláva potenie, ktoré je však cestou k detoxikácii obličiek a tiež uvoľneniu mysle, hovorí pre People inštruktor Cornelius Jones Jr. „Teplo zlepšuje aj vašu techniku. Umožňuje vám lepšie sa vcítiť do jednotlivých pozícií a zahrieva svaly, čo je pri tónovaní dôležité,“ vysvetľuje inštruktor.

Spining

Jazda na bicyklovom trenažéri pomáha herečke udržiavať kondíciu a motivuje aj jej súťažného ducha. Môže si dovoliť absolvovať hodiny s osobným trénerom v pokoji vlastnej vily, ale údajne sa zúčastňuje aj na verejných hodinách.

Tanec a bojové umenia

Dnes sa im venuje už sporadicky, ale dokonalo vyformovali a spevnili jej telo pri nakrúcaní seriálu Dark Angel, ktorý ju preslávil. Ako uviedla pre magazín Shape, vtedy kombinovala uvedené techniky aj s gymnastickými cvičeniami či silovým tréningom v posilňovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #bikiny #technika #Telo #Jessica Alba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...