Prečo vyzerá Aniston tak fantasticky? Tajomstvo prezradené!

Okrem toho, že vyzerá stále mladá, jej pokožka žiari a má krásnu, vyformovanú postavu. Herečka (47), ktorá zahviezdila v Priateľoch, prezradila, ako to robí.

29.03.2016 15:00
Jennifer Aniston a Justin Theroux Foto: ,
Jennifer Aniston, na fotografii s manželom.
debata

Pre harpersbazaar.com porozprávala o tom, že sa jedná o viac ako striktnú diétu a pravidelný tréning. Hoci tieto dva aspekty samozrejme nesmú chýbať.

Diéta

Jennifer Aniston vie, že cukor je nepriateľ žiarivej pleti a samozrejme aj štíhlej línie, a preto dodržiava prísny výživový program. Na obed máva zvyčajne šalát s nejakou bielkovinou, alebo kurací burger so šalátom. Tak či onak, tajomstvo znie jasne: šalát a proteíny.

Tréning

Ten je na program zaradený až päťkrát do týždňa, s tým, že týždeň bez cvičenia prakticky neexistuje. Tréning netrvá nikdy kratšie ako hodinu. Jennifer si ho prísne rozdelí na štyri 15-minútové časti. 15 minút cvičí na eliptickom trenažéri, 15 minút sa naťahuje, 15 minút behá na páse. Na záver cvičí na podložke podľa DVD Body By Simone, ďalších pätnásť minút.

Eliminácia stresu

Ako vyzerá celkom bežný deň herečky bez natáčania? Skutočne celkom obyčajne. Zvyčajne vstane už ráno o ôsmej, na programe je povinné venčenie jej troch miláčikov-psov. Kým sa varí káva, psy žerú. Po hodinovom tréningu si chvíľu číta, potom sú na programe pracovné stretnutia. Nič stresujúce.

Dostatok spánku

Jennifer sa ukladá na spánok približne o polnoci. Spí pravidelne sedem, niekedy až osem hodín, čo je staré známe tajomstvo mladistvého vzhľadu každej ženy.

Povedať nie

„Po štyridsiatke sa cítim lepšie,“ vysvetlila Aniston v rozhovore. Nielen fyzicky, ale aj psychicky, dodala. Podľa jej slov ešte nemala ako dvadsaťročná jasnú predstavu o živote. Až po tridsiatke si ujasnila priority, čo je podstatné a o čom vlastne život je. Dnes o ňom rozmýšľa a číta oveľa častejšie. Tvrdí, že mu už rozumie. Čo v minulosti nevedela, bolo povedať nie. Musela sa to naučiť. Aj to prispelo k tomu, že vyzerá krajšie a mladšie…

Smiech

Jej pozitívne nastavenie a večný optimizmus ju tiež udržiavajú vo večnej mladosti. „Smiech je kľúčom k tomu, ako ostať mladý,“ myslí si.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Jennifer Aniston #tréning #stres #spánok #mladosť #proteín #cukor

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...