Jennifer Lawrence: Je burgery aj pizzu a stále je štíhla. Ako to robí?

Svoju váhu si nikdy prísne nestrážila. Napriek tomu je herečka Jennifer Lawrence štíhla. A to miluje burgery a hranolčeky. Nie občas, ale dopraje si ich prakticky hocikedy.

09.03.2016 13:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Schiaparelli.
debata

Nie raz sa nechala Jennifer Lawrence počuť – rada rozpráva o tom, ako miluje burgre, pizzu a všetkých ich prakticky nezdravých a kalorických súrodencov. Tých milujeme asi viacerí… S tým rozdielom, že ona napriek konzumácii týchto potravín ostáva tenká ako prút. Má 25 rokov, je mladá a mohlo by sa to pripísať jej mladému metabolizmu. To však nie je odpoveď. Prednedávnom jej tréner prezradil tajomstvo jej úspechu.

Dalton Won začal s herečkou spolupracovať v roku 2010, kvôli filmu X-Men: Prvá trieda. Našli spolu cestu, ako sa dostať do formy a napriek tomu si občas zahrešiť. Lawrence nakoniec v novej knihe trénera prezradila, že diétu nikdy nedržala, ale Dalton jej ukázal cestu: Ako má jesť, čo chce, ako a koľko sa pohybovať, tak, aby bol výsledkom pohodový, ale aj zdravý život.

Najdôležitejšia vec je správna rovnováha. Bez športu a vyváženej stravy to nejde, ale keď tieto zásady dodrží, s čistým svedomím si môže občas dopriať sladké aj mastné.

Tajomstvom sú krátke cviky, ktoré praktizuje každú chvíľu. 15 minút tu a tam jej vyhovuje viac ako vyhradiť si počas dňa neskutočne dlhé dve hodiny na cvičenie vo fitnes štúdiu. Neustále hľadala výhovorky, pretože to nedokázala vopchať to svojho termínového kalendára. Naopak, tieto „minitréningy“ jej vyhovujú. Jej obľúbené sú drepy alebo výpady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Jennifer Lawrence #rovnováha #pizza #drep #prehrešok #burger

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....