Čo robia hviezdy, keď chcú rýchlo zhodiť? Inšpirujte sa

Ploché bruško pred svadbou najlepšej priateľky, alebo sa blíži vaša vlastná svadba? Schudnúť, čo najrýchlejšie! Ale ako na to? Inšpirujte sa tipmi svetových celebrít.

25.01.2016 11:00
sušené slivky Foto:
Demi Moore nedá na sušené slivky dopustiť. Najmä v hodine "dvanástej".
debata

Sacharidy? Tabu!

Zažívajú presne to isté, ako my „smrteľníčky“. Napríklad nemecká modelka Heidi Klum musela pravidelne pred módnou prehliadkou Victoria's Secret do roku 2010 vyslovene trpieť. Rýchlo schudnúť, aby jej výstup bol dokonalý. Ani jeden zlý sacharid nepristál v žalúdku tejto topmodelky. Chlieb, cestoviny, ryža a zemiaky boli pre ňu pred touto dôležitou udalosťou tabu.

Rovnica nepustí

Brucho Heidi Klumovej bolo zakaždým na prehliadke ukážkové. Ale aj ostatné divy z Hollywoodu, ktorým nebola štíhla postava daná do vienka, splietajú pravidelne svoje vlastné plány, aby za krátky čas pred dôležitým vystúpením rýchlo schudli a vďaka svojej postave zažiarili. Pozor však na to, rovnica nepustí. Ak rýchlo schudneme, rýchlo opäť priberieme.

Slivky aj paradajková šťava

Tajný recept Demi Moorovej znie jednoducho: Sušené slivky. Účinok je okamžitý, efekt na nafúknuté alebo „zväčšené“ či jednoducho povedané pribraté brucho, priam famózny. Pekná postava je zaručená. Tento tip dostala herečka od anti-aging gurua, Dr. Maoshing Ni, ktorý na slivky nedá dopustiť aj z dôvodu, že pozitívne pôsobia proti vráskam. Rýchlo schudnúť sa celý život snažila aj Claudia Schiffer. Tá si zas nevie vynachváliť paradajkovú šťavu. Americká speváčka Beyoncé stavia na granulovaný vývar a kanadská herečka britského pôvodu, Kim Catrall, siahne v kritických chvíľach najradšej po horkej čokoláde.

5 smrteľných hriechov

Trénerku Jackie Kellerovú vyhľadáva veľa celebrít práve z dôvodu, o ktorom píšeme. Schudnúť za krátky čas. Radí: „Pred dôležitým vystúpením alebo udalosťou, na ktorej chcete vyzerať dobre, by ste sa mali vyhýbať sacharidovým nápojom – preč nielen so sladkosťami, ale tiež umelými sladidlami. Potravín, ktoré nafukujú – fazuľa, kapusta a predovšetkým karfiol, sa musíte jednoducho vzdať. Vymeňte ich za špargľu, zeler a červený melón, tieto druhy pôsobia odvodňujúco.“ Rýchlo schudnúť sa podľa Kellerovej dá aj vďaka týmto pravidlám: „Pite dve šálky zeleného čaju denne a jedzte korenisté, ostré jedlá – zaistia, že telo rýchlo a viditeľne stráca vodu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #chudnutie #kapusta #sušené slivky #celebrity #umelé sladidlá

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...