Chcete plniť svoje ciele? Začať musíte od jedla, cvičenia aj sexu!

Predsavzatia - spájajú sa s príchodom každého nového roka a často sa po pár týždňoch stanú ďalším nenaplneným cieľom. Musí to tak byť?

08.01.2016 07:30
Anketa: Dávate si novoročné predsavzatia? Foto:
Splniť si ciele a predsavzatia dokážete lepšie, ak najprv urobíte pár zmien vo svojom živote.
debata

Rozhodne nie, milé dámy. Ak vám na niečom záleží, mali by ste tomu venovať pozornosť, energiu a aj vnútornú oddanosť. Dôležité je však uvedomiť si, že čím viac cieľov si stanovíme, tým menšia je šanca na úspech. Je dobré vybrať si to najdôležitejšie. A tiež si uvedomiť, že ciele sa ľahšie plnia, ak sme psychicky aj fyzicky v pohode. Ruka v ruke by s nimi teda mal kráčať aj „vylepšený“ životný štýl.

Ak teda chcete dosahovať nové ciele, najprv by ste mali skúsiť nasledovné:

1. Viac spať

Regenerácia a oddych dokážu telo nabiť energiou, ktorú potom ľahšie využijete na dosahovanie tých správnych cieľov.

2. Zdravšie jesť

Vyvážený jedálniček sa premieta do nášho zdravotného stavu a tiež pocitu psychickej pohody. Tie sú kľúčové pre dosahovanie cieľov, či už je to vzdanie sa fajčenia, alebo učenia sa hre na gitaru!

3. Mať viac sexu

Áno, fyzická milostná aktivita patrí medzi veľké benefity – uvoľňuje, dodáva pocit eufórie a energie. Ale pozor, ak ide len o predstieraný orgazmus a sex pre sex, tie sa nerátajú.

4. Majte sa radi

Rešpektovať sa a mať sa rada, či už ide o fyzické nedostatky, alebo drobné muchy na vašej povahe. Samozrejme, to neznamená, že sa ich budete držať ako kliešť. Ak súvisia s vaším predsavzatím (napríklad byť menej hašterivá), určite sa nad sebou zamyslite a skúste zmenu. Ale v prvom rade musíte byť vyrovnaná so sebou. Položiť si otázku, či ste spokojná so svojím konaním a rozhodnutiami.

5. Cvičte

Cvičenie je podobne ako sex veľmi energizujúce a dodá vám druhý dych. Hoci to spočiatku môže vyzerať, že sa nadýchnuť neviete… Nebojte sa, vydržte. Ľudia s disciplínou v cvičení dokážu oveľa častejšie dosahovať aj všemožné ďalšie ciele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #cvičenie #sex #plán #predsavzatia #cieľ #ako na to

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...