Namiešajte si svoj zoštíhľujúci čaj

Stačí vám jedna šálka denne. Ak ho budete popíjať, zrýchlite si svoj proces spaľovania tukov a zbavíte sa toxínov.

09.12.2015 09:00
čaj, schudnúť Foto:
Čaj, ktorý pomáha chudnúť. Existuje!
debata

Na úvod však objasnime, že zázraky v oblasti chudnutia sa nedejú. Piť čaj a jesť cez deň hranolky, nepoznať slovo fitnescentrum, to nejde dokopy. Zdravá strava, primeraný pohyb a k tomu čaj? To už je lepšia kombinácia! A pýta si potlesk. Všetko, čo k tomuto „zázraku“ potrebujete, ľahko zoženiete v supermarkete alebo na trhu. Zázvor, citrónová tráva a žihľava. Pýtate sa, prečo a ako tento čaj pomáha pri chudnutí?

Zázvor

Je podobne ako chili, úžasný spaľovač tukov. Dokonale zahreje, zvyšuje produkciu slín a dáva do pohybu črevá. Stručne povedané, upraví naše trávenie.

Žihľava

Zelené lístky pôsobia ako diuretikum. Žihľava detoxikuje a stimuluje metabolizmus tukov, navyše pôsobí protizápalovo a utišuje bolesti.

Citrónová tráva

Jej stonky posilňujú imunitný systém a pomáhajú telu v noci regenerovať. Má vlastnosti, ktoré sú účinné v boji proti celulitíde.

Na tento úžasný čaj potrebujete: 20 gramov zázvoru (olúpaného alebo strúhaného), 10 gramov žihľavy (môže byť aj z lekárne) a 40 gramov citrónovej trávy. Túto zmes zalejte 150 ml horúcej vody. Nechajte lúhovať osem minút a potom preceďte cez sitko. Čaj popíjajte ešte teplý, najlepšie pred spánkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #trávenie #čaj #zázvor #žihľava #toxíny #spaľovanie tukov

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...