Päť cvikov k sexi zadku

Sexi zadok je sen každej ženy. Každú od neho pritom delí iba päť jednoduchých cvikov.

24.10.2015 17:00
schody, cvičenie, fitnes Foto:
Schodmi stúpate na vyššie poschodie, ale aj ku krajšej postave.
debata

Žiadna zložitá akrobacia, zvládne ich každá. Od dnes nie je dôvod sťažovať sa na neforemné krivky. Je dôvod vykročiť v ústrety dokonalému zadku. Najlepšie nie až zajtra, ale už dnes.

Zakopávanie na štyroch

Účinný a ľahký cvik. Dajte sa na štyri a zdvíhajte nohu s napnutým chodidlom aj kolenom tak vysoko ako to len ide. Tridsať zdvihov pre každú nohu bude možno prvé dni znamenať, že pokojne neobsedíte. Bez svalovice však pevný zadok nechodí. Za pár dní to už bude bez problémov a zvládnete aj predpísané dve série.

Zakopávanie v stoji

Tento cvik môžete robiť v práci aj doma, keď varíte polievku, alebo čakáte, kým doperie práčka. Základom je oprieť sa rukami a zakopávať vystretou nohou najviac ako to dokážte. Posuňte hranice svojich možností. Na jednu nohu aspoň tridsať opakovaní a za pár týždňov driny sa dostavia prvé výsledky v podobe pevného sedacieho svalu.

Drep

Na drep sa zabúda, no je nesmierne spoľahlivý. Klasické drepovanie je totiž najlepšia možnosť, ako vylepšiť nielen zadok, ale aj stehná. Mnoho žien v posilňovni spolieha na stroje a činky, no drep z cvičebnej série úplne vynechá. To je možno práve ten problém, prečo sa im zadok nedarí formovať do krásy. Drepovanie je základom úspechu. Na to nikdy nezabudnite.

Planking

Každý deň, ráno aj večer. Najdlhšie ako vydržíte. Základom je zaprieť sa o lakte, vystrieť nohy, ostať na špičkách, akoby ste chceli robiť kliky. Nemusíte však robiť nič. O to ľahšie. Iba dýchať a držať telo pevné. Vylepší sa vám nielen zadok, ale aj brucho. Vydržať minútu na začiatku je čisté peklo. Postupne budete čas predlžovať a svaly sa budú rysovať.

Schody

Nestúpame nimi len na vyššie poschodie, ale aj ku krajšej postave. Ak vyškrtnete posilňovňu zo svojho života, stačia vám schody a zadok budete mať závideniahodný. Nepočítajte poschodia, nie je žiadny stanovený limit. Jednoducho zabudnite na výťah a snažte sa pre svoj zadok spraviť denne čo najviac poschodí. Päť, desať, pätnásť, dvadsať? Záleží len na tom, ako veľmi vám na postave záleží.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #fitnes #kondícia #sexi zadok

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...