Štíhla pár týždňov po pôrode! Pozrite sa na jedálniček Hilarie Baldwin

Krásna manželka Aleca Baldwina nedá dopustiť na vodu z kokosového orecha.

09.09.2015 13:00
debata

Hilaria Baldwin, manželka hollywoodskeho herca Aleca Baldwina, je známou cvičiteľkou jogy. A náročné pozície jogy predvádza na všetkých miestach, aké si len človek dokáže predsatviť.

31-ročná tmavovláska sa pred desiatmi týždňami stala opäť mamou, keď hercovi porodila druhého potomka. A veľmi rýchlo predviedla štíhlu postavu, na ktorej nebolo ani stopy po tehotensých kilách. Pre portál Cosmopolitan.com prezradila, ako sa po pôrode dostávala do formy.

Hilaria Baldwin sa  6 týždňov po pôrode... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Hilaria Baldwin Hilaria Baldwin sa 6 týždňov po pôrode predviedla na premiére v new Yorku.

„Pred desiatimi týždňami som porodila dieťa, ale nehnala som sa okamžite do zhadzovania tehotenských kilogramov. Momentálne sa nachádzam vo svojom živote v bode, kedy sa nesnažím byť štíhla. Chcem byť najmä zdravá. A už som zaregistrovala, že keď sa témou štíhlosti veľmi nezaoberám, tak kilá idú dole doslova samé,“ povedala dvojnásobná mama.

Na diéty vraj nemyslí, ale niektoré stravovacie návyky striktne dodržiava. „Každé ráno pijem vodu z kokosového orecha. Začala som s tým už počas prvého tehotenstva, pretože mi to pomáhalo proti žalúdočnej nevoľnosti. A pijem ju dodnes, pretože ešte dojčím a pomáho to stimulovať produkciu mlieka.“

Jej raňajky pozostávajú z cereálií a mlieka, po nich nasleduje hodina baletu. „Na ňu si beriem so sebou vždy nejaké smoothie, milujem ich.“ Jej obed pozostáva zo šalátu, večer sú na programe zdravé tuky a belkoviny. „Mám rada zeleninu, pretože som na nej vyrastala. To je dôvod, prečo dokážem byť taká disciplinovaná,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #jedálniček #hmostnosť #Hilaria Baldwin

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...