Byť ženou bolí! Au, cítite to aj vy?

Bolesti a trápenia, ktoré muži nemôžu pochopiť. Lebo patria ženám.

04.09.2015 09:30
gynekologický problém, svrbenie, žena, bolesť Foto:
Ktoré bolesti muži nikdy nepochopia?
debata

Keď podprsenka tlačí

Ráno sa zdalo byť všetko v poriadku, ale s pribúdajúcimi hodinami v kancelárii je to na nevydržanie. Kostice novej podprsenky tlačia na tých najhorších miestach a bolesť či nepohodlie je presne to, na čo musíte myslieť celý deň.

A je to tu zasa, menštruačné bolesti

Raz za mesiac sa u niektorých žien ozvú naozaj s nevídanou intenzitou a častokrát nezaberajú žiadne lieky. Treba ich len pretrpieť! Keď si však celý deň nemôžete ani ľahnúť a ukryť sa pred celým svetom, je to hotové peklo.

Nikdy si na to nezvyknem?

Hoci reklamy majú slogany typu: „tento strojček sa postará o bezbolestnú epiláciu“, vy viete svoje. Len sa trpko usmejete a spomeniete si na svoju epiláciu nôh spred pár dní. Zaťaté zuby a slzy na krajíčku. Au, to bolí!

Tango nohavičky? Veď sú za trest

Prežiť v nich pár hodín, napríklad na firemnom večierku, to chce naozaj odvahu. Tlačia sa, kam nemajú a o príjemných pocitoch sa rozhodne hovoriť nedá. Hoci sa nejedná o bolesť, nepríjemné pocity to teda rozhodne sú.

Citlivé a ubolené prsia

Ako sa blíži mesačná perióda, prsia sa stávajú citlivými, priam bolestivými. Hormóny robia svoje a prsia uväznené celý deň v podprsenke by „vedeli rozprávať“.

Viac ako tri hodiny v lodičkách?

Navyše, ak majú desať-centimetrové podpätky a vy máte práve behať po meste alebo dve hodiny prezentovať nový projekt. Katastrofa! Iste, nohy vyzerajú skvelo, sú štíhlejšie a opticky dlhšie. Ale čo z toho, keď vám doslova „idú odpadnúť“?

Pôrod a všetko, čo s tým súvisí

Pôrodné bolesti pochopí len ten, kto ich prežije na vlastnej koži. Muži môžu o nich čítať, dokonca ich s vami môžu „prežívať“ na sále, ale pretrpieť ich musíte vy. A slovo pretrpieť je v tomto prípade viac ako výstižné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #muž #žena #trápenie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...