Chudnúť počas obednej pauzy? Tu sú tipy, ako na to

Obedňajšia pauza sa dá využiť aj inak, než nekonečným vysedávaním s kolegyňami vo firemnej reštaurácii.

24.08.2015 13:00
čaj, relax, detox, žena Foto:
Dúšok zeleného čaju pomôže vášmu tráveniu.
debata

Tak neváhajte a choďte si napríklad zacvičiť. Aspoň 20-minútový tréning v neďalekom fitku dostane váš metabolizmus do pohybu a na spaľovaní sa to podpíše.

Okrem obeda si v kľude vychutnajte aj šálku zeleného čaju. Mnohé štúdie už potvrdili, že pozitívne ovplyvní trávenie a zaženie chuť na sladkosti. Okrem toho vás na poobedie „nabudí“ lepšie než káva.

Rýchla prechádzka na čerstvom vzduchu pomôže vášmu telu aj duši. Slnečné svetlo sa postará o produkciu vitamínu D, pomôžete vášmu organizmu s trávením, nabijete sa energiou a spálite nejaké kalórie.

Namiesto výťahu počas obeda použite schody. Zbehnite nimi na obed aj následne sa po nich vráťte do kancelárie. Je to efektívny spôsob, ako počas dňa celkom nenápadne spáliť nejaké kalórie navyše.

Uvarte si sama a ušetríte kalórie aj peniaze. Do tela dostanete len to, čo mu sama pripravíte. So zdravým a ľahkým obedom sa telo nebude trápiť celé poobedie, nepremôže vás únava a navyše, aj ušetríte peniaze.

Umyte si zuby! Prečo? Mentolová chuť zubnej pasty sa postará o to, že istý čas nebudete mať nutkanie ísť si ešte rýchlo kúpiť niečo sladké, ako bodku za obedom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #chudnutie #kalórie #obed

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...