Po tehotenstve zhodila 27 kíl: Ako sa to známej speváčke podarilo?

Tehotenstvo so sebou prináša radosti aj starosti. V zozname tých druhých je okrem iného aj príbytok kilogramov, ktoré niekedy idú ťažko dolu.

12.08.2015 14:05
debata
Speváčka Ciara a jej synček Future Zahir... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ciara Speváčka Ciara a jej synček Future Zahir Wilburn na akcii v júli 2015.

Aj americká speváčka, ktorá je považovaná za jednu z najsexi žien r'n'b žánru, však vie o tom svoje. Počas svojho prvého tehotenstvo pribrala takmer 28 kilogramov. Dostať ich dolu vraj nebolo jednoduché.

„Počas tehotenstva som ochutnala to najlepšie jedlo z celého sveta. Mala som pocit, že musím zjesť všetko,“ vyjadrila sa 29-ročná speváčka v rozhovore pre americký magazín Shape. V jedení vraj pokračovala aj potom, čo sa jej synček Future narodil. „Kým som nemohla cvičiť, stále som jedla,“ vysvetlila. „Ale akonáhle mi lekári dovolili začať s tréningom, všetko sa zmenilo.“

Podľa čokoládovej krásky bolo dôležité venovať sa fyzickej aktivite denne. Ona sama vraj kardio aktivity absolvovala niekedy aj dvakrát denne, ba dokonca trikrát denne. „Začala som ráno s hodinovým tréningom u môjho osobného trénera Gunnara Petersona a potom som ešte mala hodinu sama počas dňa,“ pokračovala speváčka. Vraj najintenzívnejšie tréningy zažívala v rámci boxovania. „Je to cvičenie, ktoré zasahuje niekoľko úrovní. Formuje vám svaly, je zároveň kardio cvičením a tiež mentálnym tréningom,“ vyjadrila sa pre časopis Shape Ciara. Na svoju pôvodnú váhu sa dostala štyri mesiace od pôrodu.

Speváčka Ciara (vpravo) v apríli 2014 s... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ciara Speváčka Ciara (vpravo) v apríli 2014 s herečkou Drew Barrymore.

Samozrejme, takýto tréningový plán si vyžaduje okrem energie aj podmienky. Bežná mamička si asi nemôže dovoliť to, čo hudobná hviezda, ktorej pomáhajú opatrovateľky aj rodina. Ciara však upozorňuje, že čo sa týka stravy, tu treba zmeniť a môže to urobiť každá žena – čerstvá mama. Ona sama odporúča najmä dôkladný pitný režim. „Mám pocit, že som vypila asi galón vody denne. Brala som ju ako kľúčového pomocníka v mojom chudnutí a detoxikácii,“ vyhlásila.

Priznala tiež, že stále má z času na čas chute na niečo nezdravé a tiež čelí pocitu, že tanier na stole treba odniesť až, keď je celkom prázdny. „Ale čo ak je na ňom napríklad pizza. To si vždy položím otázku, či ju naozaj musím zjesť všetku naraz. A odpoviem si, že keď to neurobím, určite na mňa pár trojuholníkov počká. Striedmosť v jedení je dôležitá,“ uzavrela hudobná diva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #box #tréning #priberanie #Ciara #kilogramy

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...