Cviky pre krajší zadok, ktoré nezaberú viac ako 5 minút!

V práci, doma, ráno, v rámci voľného času. Na krajšom zadku môžete pracovať počas dlhých chvíľ aj obedných prestávok.

11.08.2015 17:00
štíhla postava, pekný zadok, kondícia Foto:
Cvičte kdekoľvek, a zadok vám budú všetci závidieť.
debata (5)

Odmenou vám bude ritka, za ktorou sa každý chlap obzrie a kolegyne ho budú závidieť.

Zákop z drepu

Drepovanie je základným kľúčom k pekným nohám a formovanému zadku. Ak z nich chcete vyťažiť ešte viac pre peknú zadnicu, spojte ho s výkopom za seba. Princíp je jednoduchý. Z drepu sa postavíte, ale zároveň zdvihnete predpažené ruky nad hlavu a zakopnete nohu za seba. Striedajte obe nohy a uvidíte, ako natiahnete sedacie svaly unavené sedením.

Výpady dopredu

Stačí sa vzpriamene postaviť a vykročiť jednou nohou dopredu tak, aby sa dostala do pravého uhla. Akoby ste vykročili, ale druhá noha sa neodlepí z podlahy, ohne sa iba v špičke. Tým dosiahnete ohyb kolena, ktoré voľne necháte klesnúť k zemi v pravom uhle. Pár týchto výpadov na obe nohy a so zadkom to bude hneď lepšie.

Zakopávanie na štyroch

Veľmi jednoduchý, no účinný cvik. Stačí málo. Z pozície na štyroch na striedačku zakopávať vystretú nohu a dvíhať ju najvyššie ako to ide. Na prvý pohľad ide o nenáročné cvičenie, ale už po pár opakovaniach zistíte, aký účinok to má na svaly zadku.

Dvíhanie panvy

Ľahnete si na podložku, päty pritiahnete bližšie k zadku, zapriete sa stupajou o podlahu a zdvihnete panvu. Najprv bez závažia, časom si môžete na brucho položiť aj kotúč z činky, alebo hrubú encyklopédiu. Veľmi dobrá terapia na ovisnutý zadok.

Chôdza po schodoch

Je možné cvičiť prakticky neustále, pokiaľ sa vzdáte pohodlia vozenia sa výťahom. Nie, ani s nákupnými taškami nepotrebujete vyviesť. Čím viac závažia, tým viac zaťaženia svalu. Ako sa hovorí, môžete mať výhovorky, alebo pekný zadok. Oboje určite nie.

Cvičte série

Ak chcete efekt budovania pekného urýchliť, vyhnite sa pretrénovaniu, ale zároveň môžete tieto cviky odcvičiť za sebou, v toľkých opakovaniach každého cviku, koľko zvládnete. Každý deň, v jednej až dvoch sériách. Zaberie vám to 5 až 15 minút denne. Určite to nie je veľká časová investícia výmenou za zadok snov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #chudnutie #fitnes #štíhla postava

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...