Koniec maškrteniu v práci! Ale teraz naozaj

Nepriberajte zbytočne, majte na pamäti tieto zásady.

29.07.2015 09:30
maškrtenie, sladkosť, práva, žena, pokušenie Foto:
Ako v práci nemaškrtiť?
debata

Raňajkový trik

Ráno si doprajte čas. Ak „vyletíte“ z domu a v ruke máte len croissant, čoskoro sa chuť „na niečo“ dostaví, pretože telo nedostalo dostatok energie. Je to o plánovaní. Ak vstanete o 15 minút skôr a doprajete si príjemné raňajky, váš deň bude krajší a menej stresujúci. Aj čo sa jedla týka.

Ak príde chuť, zažeňte ju orechami

Vždy majte nejaké oriešky po ruke. Zaženú náhly hlad a navyše obsahujú prospešné tuky, ktoré sú potrebné na fungovanie organizmu. Ale pozor! Nesnažte sa nimi nahradiť „skutočné“ jedlo, obed organizmus potrebuje.

Majte stres pod kontrolou

Veľa ľudí stres „zajedá“. A rozhodne nie zeleninovým šalátom. Namiesto toho, aby ste v období plnom stresu siahli po čokoládovej tyčinke, upokojte svoju myseľ. Doprajte si pár minút oddychu, sústeďte sa na niečo iné, mimo práce, „vypnite“. Naučte sa relaxovať a pracovať bez stresu.

Pozor na kávu

Neviete si deň predstaviť bez svojho latté? Samé o sebe má veľa kalórií a navyše „kávičkovanie“ pre mnohých znamená aj malý koláčik ako bonus. Skúste z kávy „presedlať“ na zelený čas alebo malé presso bez mlieka a cukru. Chuť na sladké môžete zahnať aj takto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #stres #maškrtenie #trik

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...