Tri jednoduché kroky k sexi brušku bez tuku

Neotáľajte a zamerajte sa na problémovú partiu vášho tela.

30.06.2015 09:00
žena, telo, brucho, postava, nohavičky Foto:
Aj vy túžite po plochom brušku?
debata

Prsia a zadok sú v letnom období bikín jednoznačne pod drobnohľadom. Ale čo brucho? Máte ho pekne ploché alebo stále bojujete s nežiaducim tukom? Tu sú tri tipy, ktoré vám pomôžu dostať aj túto partiu do formy.

Šport

Samostatný tréning brušných svalov sa vám ešte o spaľovanie tukov nepostará, len vám narastie svalová hmota. Na to, aby ste v tejto oblasti tuk naozaj spaľovali, potrebuje najskôr aeróbny tréning – či už beh, bicykel, veslovanie, stepper… Po 20 minútach vytrvalostných športov sa zamerajte priamo na brušné svaly.

Starostlivosť

Stimulovať krvný obej môžete pravidelnými masážmi tejto oblasti. Krúživými pohymi prechádzajte po bruchu, použite krém či masážny gél. Ak pocítite počas masáže v oblasti brucha teplo, robíte ju správne. Masáž tým, že zlepší prekrvenie v pokožke, postará sa o to, že tuk sa bude pomalšie ukladať.

Strava

Najjednoduchším receptom na to, aby sa vám v problémovej oblasti brucha neukladal tuk, je rovnováha medzi príjmom a výdajom energie. V žiadom prípade by ste nemali telu dodávať energiu, ktorú nespotrebujete. Zamerajte sa preto v prvom kroku na zeleninu – do jedálnička ju zaraďte namiesto ostatných sacharidových príloh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strava #tuk #šport #brucho #ukladanie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...