Didiana športuje pre dobrý pocit. Ale má problém: Pečiva sa nevzdám!

K športu vraj mala blízko odmalička, ale intenzívne sa mu venuje až posledných pár rokov. Moderátorka Dagmar Didiana Dianová prezradila, že motiváciou je najmä dobrý pocit.

20.04.2015 15:00
Dagmar Didiana Dianová Foto:
Moderátorka Dagmar Didiana Dianová.
debata

„Keď som bola ešte na základnej škole, navštevovala som rozličné kurzy. Tanečné, gymnastiku. Tancovala som rokenrol, ľudovky, moderný tanec. Akurát bol problém, že som pri ničom dlho nevydržala,“ prezradila pre Žena.pravda.sk moderátorka.

Hoci nepatrila k študentom, ktorí sa príchodom na strednú nechajú u rodinného lekára vypísať z hodín telesnej výchovy, cvičenia jej práve v tomto veku ubudlo. „Chodievala som párkrát do týždňa k Fredymu Aiysimu, neskôr som to zmiešala s aerobikom. Ale intenzívne cvičím až posledných päť-šesť rokov,“ pokračovala Didiana, ktorá určite aj preto prijala cez víkend ponuku sprevádzať športovým podujatím Retro Fit Day 2015.

Moderátorka Dagmar Didiana Dianová (vľavo) na... Foto: Retro Sport
Dagmar Didiana Dianová Moderátorka Dagmar Didiana Dianová (vľavo) na športovom podujatí Adidas Retro Fit Day spovedá kolegyňu Barboru Rakovskú a lyžiara Adama Žampu.

Zoznam aktivít, ktorým sa venuje, je pestrý. „Tri až štyrikrát do týždňa sa snažím cvičiť, alebo si zabehať, prípadne ísť na jogu. To si mnoho ľudí neuvedomuje, ale joga je skvelá aktivita, ktorá posilní a ponaťahuje celé telo,“ skonštatovala. Hoci v poslednom období sa mnoho ľudí vrhlo na šport aj kvôli kultu tela, pre Dianovú je to v prvom rade cesta za dobrým pocitom.

„Áno, športujem asi aj preto, aby som si odčiarkla, že som urobila nejakú aktivitu, ale v prvom rade je to kvôli dobrému pocitu. Šport je pre mňa relax a vytrhnutie zo statického života za stolom a počítačom,“ pokračovala blondínka, ktorá je známa tiež svojou vášňou ku golfu. Aj ten radí do zoznamu svojich milovaných športov. „Len to má jeden háčik. Golf prináša telu jednostrannú záťaž a občas aj kilá navyše. Lebo tu na Slovensku, na domácich turnajoch, je vždy okolo golfu veľa jedla,“ skonštatovala Didiana s úsmevom.

Práve v jedle má vraj jeden z hlasov Fun rádia svoje slabé miesto. „Ja fakt veľa jem,“ smeje sa. „Áno, mám síce veľký podiel svalovej hmoty, ale jedávam veľa. A sú potraviny, ktorých sa nedokážem vzdať. Napríklad pečivo. Teraz tu sedíme a na stole sú pagáčiky. Zjedla by som ich naraz aj osem,“ prekvapila blondínka. Potom však už vážnejšie dodala, že sa snaží obmedzovať prílohy ako zemiaky a ryža a naopak jesť veľa zeleniny.

„Vyprážané sa snažím nekonzumovať, naopak, dbám na zdravé veci ako nelúpané mandle, avokádo, lososa,“ vymenovala moderátorka a priznala, že aj ju trochu ovplyvnili množiace sa články na internete, ktoré hlásia škodlivosť niektorých potravín.

„Prestala som kvôli tomu jedávať sladené cereálie na raňajky,“ uviedla. „Pravda je, že prvou zložkou v nich je cukor a to zloženie cereálií je brutálne kalorické a zbytočné,“ pokračovala Didiana s tým, že ona sa vrátila ku klasickým vločkám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #strava #šport #figúra #Didiana

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...