Prečo by sa ženy nemali vyhýbať pivu?

Zabudnite na to, že pivo je nápoj neohrabaných chlapov. Hodí sa do rúk aj distingvovanej slečne. Pre chuť, pre zdravie, dobrú náladu aj bezchybnú pleť.

11.04.2015 17:00
ženy s pivom Foto:
Dobré pivo vie zahasiť nielen smäd, ale aj chuť na sladké.
debata

Živé béčko

Vitamín, ktorý zabezpečí, že vaša psychika bude v bezpečí pred návalmi stresu a nervozity. Je to vitamín, ktorý vám lekár odporučí aj pri akýchkoľvek problémoch s pleťou. Vitamíny skupiny B pomáhajú pleti vyzerať sviežo. Atraktívnejší a zdravý vzhľad chytia aj vlasy a nechty. Pritom v pive je béčko v prirodzenej prírodnej forme.

Pre lepšie tehotenstvo

Pivo obsahuje kyselinu listovú, čo je unikátna látka, ktorá pripraví organizmus ženy na bezproblémové tehotenstvo. Dokonca sa odporúča aj pri problémoch s plodnosťou. Pivo má tejto unikátnej látky dostatok, ale rozhodne sa oplatí ho piť len do momentu počatia. Následne už alkohol, ktorý pivo obsahuje, treba vylúčiť zo stravy.

Pivo je ako víno

O prínose vína pre zdravie sa napísalo už habadej. Je studnicou antioxidantov, ale ani pivo v tomto ohľade nezaostáva. Antioxidant xanthohumol pomáha telu s voľnými radikálmi. Je to o dôvod viac zastaviť sa na terase pri jarnej prechádzke aspoň na jedno točené.

Pivo namiesto čokolády

Dobré pivo vie zahasiť nielen smäd, ale aj chuť na sladké. Ak neviete odolať cukrárni, miesto pár zákuskov si objednajte malé pivo. Vaše chuťové bunky sa nasýtia, trocha alkoholu vyvolá pocity šťastia porovnateľné s kockou čokolády a zároveň pivo obsahuje chróm, čo je známa brzda chuti na sladké. Všetko v jednom pre rozkoš bez výčitiek.

Pre lepšiu líniu

Pivo bez sirupov a prídavných chutí obsahuje menej kalórií ako pol litra ovocného džúsu. Malé množstvo alkoholu v pive rozkladá tuky a pomalé sacharidy likvidujú pocit hladu a dodávajú energiu pozvoľna. Jedno pivo denne neuškodí žiadnej línii. Práve naopak, pekne ju vyformuje.

Pivom proti osteoporóze

Voči tomuto obávanému ženskému problému sa dá bojovať pivom. Obsahuje správne množstvo kremíka, čím význame posilňujú pevnosť a odolnosť kostí. Túto radu sa oplatí zapísať a vytiahnuť v období menopauzy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pivo #alkohol #vitamíny #minerály #štíhla línia

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...