Tuky spálite rýchlejšie vďaka nápoju, ktorý si poľahky pripravíte

Účinky zeleného čaju zvýrazní bio citrón a stévia.

12.04.2015 08:00
brucho, žena, obézna Foto:
Trápi vás problémová partia?
debata

Leto sa blíži a ak sa práve rozhodujete, ktorý zo spôsobov chudnutia je pre vás najvhodnejší, spozornite. Kilogramy môžete „zhadzovať“ príjemnejšie vďaka nápoju, ktorý si poľahky pripravíte aj doma. Nie je to žiadna veda.

Kanadská lekárka Michelle Schoffro Cook, zaoberajúca sa prírodnými prostriedkami chudnutia, prišla so zaujímavou novinkou. Účinky zeleného čaju podporila ešte limonádou z bio citróna a stévie. Výsledok? Zelený čaj má lepšiu chuť a ešte výraznejšie účinky. Vďaka citrónu dokáže telo látky podporujúce spaľovanie tukov zo zeleného čaju absorbovať až 5 razy rýchlejšie. A navyše:

Tuk je spaľovaný rýchlejšie
Vedci v USA potvrdili, že enzýmy obsiahnuté v zelenom čaji urýchľujú spaľovanie tukov. Predovšetkým tukové vankúšiky v oblasti brucha sa „topia“ vďaka zelenému čaju rýchlejšie. Citrón vďaka značnému obsahu vitamínu C tento efekt ešte zvýrazní.

Telo produkuje menej „nebezpečných“ hormónov
Čím menej inzulínu telo produkuje, tým lepšie funguje spaľovanie tukov. Práve látky obsiahnuté v spomínanom nápoji tlmia produkciu inzulínu.

Chuť na sladké je slabšia
Horkejšie látky v zelenom čaji tlmia chuť na sladké a mastné. Nad svojimi chuťami tak máte väčšiu kontrolu, neovláda vás vlčí hlad a kalorické bomby ľahšie zo stravy úplne odstránite.

Metabolizmus pracuje lepšie
V zelenom čaji sa nachádza kofeín, ktorý stimuluje prácu buniek v organizme a takisto spotrebu energie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nápoj #tuk #čaj #zelený čaj #stévia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...