Kryštálová voda. Pripravte si prírodný zázrak v pohári

Voda dáva život a môže aj liečiť. O blahodárnych účinkoch vody na ľudský organizmus nás nepresviedčajú len kúpele, ale aj účinky kryštálovej vody.

22.03.2015 13:40
Ako si pripraviť kryštálovú vodu? Foto:
Ako si pripraviť kryštálovú vodu?
debata (4)

Mnoho výskumov potvrdzuje, že voda sa dá nabiť a má pamäť. Môže obsahovať cukor, chemikálie, soli, ale aj kus pozitívnej a harmonizujúcej energie. Čo si vyberiete?

Nie je voda ako voda

Rozdiel medzi vodou z horskej studničky a tou vodovodnou poznať na prvý glg. Hoci sú obe pitné, niečo ich odlišuje. Voda je tekutina, ktorú ovplyvňuje aj to, kadiaľ preteká. Dokonca je možné rozdiely vo vode pocítiť aj na základe prostredia odkiaľ pochádza a nie je rozhodujúce jej len zloženie, ale „náboj“. Živosť horskej bystriny sa našťastie aj tej vodovodnej, aspoň čiastočne, dá vrátiť.

Oživte vodu

Dlhá cesta potrubiami vodu energeticky znehodnotí a preto pár správnych kryštálov vodu opäť oživí. Nejde o žiadnu mystiku, stačí pár správnych kameňov v džbáne. Skutočne to funguje. Nechajte cez noc stáť obyčajnú vodu a tú s kryštálmi. Počas noci bežná voda chytí pachuť, kryštálová bude chutiť dokonale sviežo.

Wellness základ

Základným mixom pre vodu je krištáľ, ruženín a ametyst. Vložíte ich do džbánu a za dve hodiny sa voda nabije pozitívnou energiou. Takáto voda harmonizuje telo, posilňuje mozog, srdce aj krvný obeh. Pôsobí aj na hormonálnu rovnováhu a napomáha rovnováhe telesných funkcií.

Šungit

Asi najznámejší kameň na prečistenie vody. Nasycuje vodu fullerénmi a pretvára vodu na biologicky aktívnu, má antibakteriálne, omladzujúce, protizápalové účinky. Telu dodáva sviežosť a energiu. Pomáhajú regenerácii, hodí sa na pitie aj čistenie tváre.

Možností je mnoho

Princípom je vybrať si drahokamy podľa ich účinku. Napríklad apatit a kalcit pomáhajú pri problémoch s kosťami a kĺbmi, regeneruje chrupavky. Kryštály vedia vode odovzdať svoju energiu. Medzi obľúbené patria aj amazonit, apatit, citrín, fluorit, chryzokol, jaspis červený, labradorit, mesačný kameň, tyrkys, turmalín a mnoho ďalších. Kryštály spravia z vody naozaj lahôdku.

Vyberte si správne kamene

Bez akejkoľvek úpravy, neleštené, bez brúsenia. Presne také, aké by ste našli priamo v prírode. Po kúpe ich treba ošetriť alkoholom, prípadne ich nechať pár minúť v osemdesiat stupňovej vode. Poriadne premyť a pravidelne nabíjať na slnku a čerstvom vzduchu. Budete mať dostatok živej vody po celý rok.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #voda #chuť #kryštál #čírosť

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...