Cindy Crawford ponúka 1500 organických kalórií denne! Len si treba priplatiť

Byť fit a krásna ako známa modelka je o čosi ľahšie. Len si treba priplatiť.

16.02.2015 15:00
cindy-crawford-photoshoot-2015-03 Foto:
Cindy Crawford pre Evening Standard.
debata

Byť krásna ako Cindy Crawford? Teraz je tento sen mnohých žien o čosi reálnejší. I keď si zaň treba priplatiť.

48-ročná niekdajšia topmodelka ponúka zdravú a nízkokalorickú stravu, vďaka ktorej sa budete cítiť fit. Crawford sa pred časom spojila s Nekou Pasquale, ktorá založila Urban Remedy, spoločnosť špecializujúcu sa na organické potraviny. Nutričný program s názvom ‚Cindy's Essen­tials‘ ponúka niekoľko druhov shake nápojov, čerstvých štiav, zdravých snackov a niekoľko jedál, pri príprave ktorých boli použité výlučne organické potraviny.

Modelka pre magazín Elle vysvetlila, že program netreba vnímať ako diétu, skôr ako „čisté“ jedlo, ktoré má pomôcť organizmu. Denná dávka kalórií nepresiahne 1 500, takže sa dostaví aj žiadaný úbytok na hmotnosti.

Cindy ponúka organické jedlo a nápoje s nízkym glykemickým indexom. Cestoviny sú povolené. Ona sama prezradila, že deň začína zdravými raňajkami, ktorých súčasťou je aj proteínový shake. Obed pre ňu predstavujú šaláty s chudým mäsom alebo rybami, medzi jej obľúbené patrí najmä losos. Ak má chuť maškrtiť, dopraje si napríklad sladké zemiaky ako zdravý snack. Tieto a podobné jedlá sú k dispozícii aj v jej stravovacom pláne ‚Cindy's Essen­tials‘. „Treba si udržiavať stabilnú hladinu cukru počas celého dňa, vďaka čomu nebudete robiť rýchle a zlé rozhodnutia, čo sa stravy týka.“

3-dňový program ‚Cindy's Essen­tials‘ s donáškou jedla aj nápojov stojí 225 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford #Cindy's Essentials

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...