Letné radosti počas zimy? Nie, nie ste blázon!

Malé letné radosti zaženú zimný smútok a váš deň urobia krajším. Vyskúšajte to!

10.02.2015 09:00
žena, leto, pláž, piesok, more, dovolenka,... Foto:
Už nech je tu leto, ale dovtedy...
debata

Kúpte si bikiny

Je priskoro na nákup plaviek? Určite nie! Nemusíte sa o posledné kúsky biť spolu s desiatkami ďalších žien, ktoré si nákup plaviek nechali na posledný deň pred odletom na dovolenku. Navyše, bez problémov nájdete vrchný aj spodný diel vo svojej veľkosti. A keď si ich dáte v skrini na viditeľné miesto, budete sa tešiť na horúce dni na krásnej pláži.

Ozdobte byt tulipánmi

Sú symbolom jari a prebúdzania sa prírody. Ich jemná krása a farebnosť rozžiaria váš byt aj uprostred studenej zimy. Našťastie, zoženiete ich aj vo februári.

Vybláznite sa pri obľúbenom letnom hite

Či už s kamarátkou, partnerom alebo sama, zapnite si svoj letný hit a urobte si poriadnu náladu! Spomínate, ako ste tancovali na plážovej diskotéke počas minuloročnej dovolenky?

Prezrite si ponuky cestovných kancelárií

Môžete si kúpiť dovolenku „first moment“ a ušetriť, alebo môžete len tak snívať a plánovať, kam by ste sa so svojou láskou tento rok vybrali za slnkom. Tak neváhajte!

Namiešajte si letný drink

Či už milujete mojito alebo pina coladu, ingrediencie si zoženiete aj uprostred treskúcej zimy. Namiešate si, na čo máte chuť a leto je tu! Pozvite pár kamarátov na letnú párty, hoci u vás v obývačke. A slamené klobúky nech sú povinné!

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #triky #zima #nálada

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...