Tajomstvo dlhonohej Bar Refaeli: Voda s citrónom a posilňovanie

Bar Refaeli má dokonalé telo. Môže za to zdravá strava, ale nie diéta. A posilňovanie vlastným telom.

22.01.2015 07:00
Bar Refaeli Foto:
Topmodelka Bar Refaeli v kampani Passionata.
debata

Svojou krásou očarila izraelská modelka Bar Refaeli aj Leonarda DiCapria, s ktorým randila s prestávkami štyri roky (2005 – 2009). Sexi telo jej prináša množstvo lukratívnych ponúk, v roku 2009 pózovala aj v prestížnom Sports Illustrated Swimsuit Issue. A veĺmi často je obsadzovaná do kampaní na spodnú bielizeň či na plavky. Ako sa o svoje telo stará? Diétuje? A ako cvičí?

Na tieto otázky odpovedala nemeckému magazínu Bunte. „Z času na čas si dám aj hamburger a hranolky, ale nepreháňam to. Diéty neuznávam. Pravdou je, že nejem čokoládu a nepijem pivo. Ale myslím si, že strava má byť najmä o rovnováhe,“ hovorí a dodáva: „Teraz všetci hovoria, že nejedia sacharidy, cestoviny odmietajú a podobne. Ja k nim nepatrím. Jem zdravo, neprijímam prázdne kalórie. A vďaka tomu sa cítim lepšie a ľahšie. Keď človek veľa cestuje, musí sa stravovať zdravo, aby zostal fit.“

Izraelská topmodelka Bar Refaeli na zábere z... Foto: Passionata
Bar Refaeli Izraelská topmodelka Bar Refaeli na zábere z kampane Passionata.

Ak sa blížia prehliadky či fotenie spodnej bielizne, má svoje triky. „Už ráno začínam veľkým pohárom teplej vody s citrónom, to mi naštartuje metabolizmus. A robím veľa "brušákov“, aby som mala vypracované brucho."

Ako priznala, joga či pilates ju nudia, ona má svojho favorita medzi tréningovými ponukami. „Posilňovanie vlastným telom je pre mňa zábavné a nesmierne účinné.“ Okrem toho pravidelne jazdí na koni, čo jej kondičke takisto prospieva.

Topmodelka Bar Refaeli na dovolenkových záberoch. Foto: TWITTER
Bar Refaeli Topmodelka Bar Refaeli na dovolenkových záberoch.

Ako dodala, má pocit, že do módy prichádzajú modelky s krivkami. "Zdá sa mi, že veľmi chudé modelky idú do úzadia. Ja som vždy obdivovala Cindy Crawford, ktorá nikdy nebola vychudnutá. A stále je veľmi ženská a sexi. Ale každému sa páči niečo iné, jeden uprednostňuje od prírody štíhle dievčatá, iný zasa kyprejšie tvary. Ak by všetky modelky vyzerali rovnako, bola by to nuda.

debata chyba
Viac na túto tému: #posilňovanie #tréning #Bar Refaeli

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....