Sexi telo Jessicy Alby? Uf, jej metóda je brutálna

33-ročná herečka Jessica Alba má vábivé krivky aj po dvoch pôrodoch.

30.12.2014 12:00
debata

Herečka Jessica Alba (33) si celkom oprávnene nesie titul sexsymbol. Dvojnásobná mama sa pýši vražednými krivkami, ktoré nechala vyniknúť vo viacerých filmoch. A jej figúra ostala tip-top aj po dvoch pôrodoch. Zadarmo to však nebolo.

Po narodení druhej dcéry Haven (3) nenechala herečka nič na náhodu a na svojej postave začala pracovať už dva týždne po pôrode. Podľa jej slov sa do tréningu pustila veľmi zľahka. „Začala som so 40– minútovým kardio tréningom,“ napísala na svojom Twitter konte.

Herečka Jessica Alba na gala večere Baby2Baby... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Jessica Alba Herečka Jessica Alba na gala večere Baby2Baby Gala.

No to nebolo všetko. Po pôrode druhej dcéry sa odhodlala aj na pomerne brutálny a vyčerpávajúci krok, ktorý ju mal čo najrýchlejšie dostať späť do formy. Prezradila to v rozhovore pre „Net A Porter“. „Tri mesiace som nosila korzet. Bolo to veľmi náročné a rozhodne to nie je pre každého. Ale oplatilo sa to,“ povedala.

Jessica Alba na titulke magazínu Entertainment... Foto: Entertainment Weekly
Jessica Alba Jessica Alba na titulke magazínu Entertainment Weekly.

Ako mama je veľkou nadšenkyňou bio potravín. „Jem čerstvé bio potraviny tak často, ako sa len dá,“ povedala pre magazín Fitness a pokračovala: „Raz za čas podstúpim 6-dňovú diétu, počas ktorej svoje telo dokonale očistím od toxínov. Pravidelne cvičím päť razy do týždňa v posilňovni, tréner mi vypracoval program, ktorý striktne dodržiavam. Myslím si, že cvičenie dodáva ženám sebavedomie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Jessica Alba #fitness #korzet

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...