O desať rokov mladšie telo! Ako to Halle Berry robí?

Halle Berry stále udivuje svojím sexi telom. Aké je jej tajomstvo?

03.12.2014 11:00
debata

Hollywoodskej kráske Halle Berry roky pribúdajú a čoskoro oslávi päťdesiatku. Napriek tomu sa sa na červených kobercoch či premiérach predvádza vždy s iskrou a potrebnou dávkou sexepílu. Takmer dievčenský vzhľad a štíhla postava jej však nespadli z neba, na svojm tele poriadne drie. Prezradila to jej trénerka pre magazín US Weekly.

Herečka Halle Berry na premiére televíznej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Halle Berry Herečka Halle Berry na premiére televíznej série Extant, v ktorej stvárnila hlavnú úlohu.

„Snažíme sa upraviť to, čo sa jej nepáči a zároveň pracovať na tom, aby vyzerala stále žensky,“ hovorí trénerka celebrít Nat Bardonnet a pokračuje: „Jej tréning je zameraný predovšetkým na zadok, stehná a brucho. Na týchto častiach systematicky pracujeme.“

Za účelom dosiahnutia maximálnych výsledkov oscarová herečka trénuje štyri razy týždenne. „Pije proteínové nápoje a konzumuje energetické tyčinky. "Je päťkrát denne, v jej jedálničku dominujú ryby, šaláty a polievky,“ tvrdí Nat Bardonnet.

Herečka Halle Berry sa predviedla v róbe s... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Halle Berry Herečka Halle Berry sa predviedla v róbe s rozparkom a odhalila dokonalé nohy. Vek 48 rokov by ste jej určite netipovali.

O svojej klientke na záver prezradila: Telo Halle Berry vyzerá o desať rokov mladšie, ako v skutočnosti je. Je inšpiráciou pre ostatné ženy."

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Halle Berry #hasičské cvičenie #trénerka

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....