Superpotraviny: Dodajú energiu a znížia hmotnosť

Štvorcový kruh, perpetum mobile a potraviny, ktoré dodajú energiu a pritom schudnete sa zdajú ako číre výmysly.

22.11.2014 14:00
brokolica Foto:
Brokolica pomáha spaľovať tuky, je účinným bojovníkom pri zbavovaní sa tela karcinogénnych látok.
debata

Minimálne to posledné ale máte, alebo môžete mať vo vlastnej kuchyni. Vyskúšajte zázraky, vďaka ktorým dostanete to žíl vitalitu a tuky pôjdu dolu.

Fazuľa

Na tanieri minimálne raz do týždňa, ale čím viac, tým lepšie. Máme k nej negatívny postoj, pretože má schopnosť prevetrať nám črevá, ale to je nič oproti benefitom, ktoré prináša. Malé fazuľky toho obsahujú naozaj dosť. Komplexné sacharidy, veľa bielkovín, draslíka, železa a vlákniny. Je to plodina večného zdravia, dá sa z nej pripraviť množstvo jedál, dodá veľa energie, zasýti a je to palivo na chudnutie. Omladzuje bunky v organizme vďaka čomu je pre ženy priam zázračným pokrmom.

Vločky

Zabudnite na všetky ich deriváty. Žiadne sladké müsli, ani tyčinky, klasické chutné a čisté, také sú ovsené vločky najlepšie. Stačí zaliať horúcim mliekom, alebo horúcou vodou, primiešať banán, trochu kokosového oleja a máte raňajky s dokonale vyváženou kombináciou pomalých aj rýchlych sacharidov plus bielkovín. Sú to pravé raňajky pre ženy, ktoré potrebujú mať zdroj energie na štart dňa, v ktorom sa nezastavia. Nebudú cítiť hlad, ale ich línia neutrpí na kráse.

Avokádo

Počas zimy je skvelým zdrojom vitamínov. Vláknina, draslík, meď, vitamíny typu B. To všetko v kombinácii so zdravými mononenasýtenými tukmi, ktoré dodajú telu dlhodobé palivo pre energiu. Nátierku z avokáda budete tráviť dlho a pritom skvele chutí. Nepotrebujete veľa, aby ste sa najedli a to je práve systém, ktorý praje štíhlej línii. O vitalitu sa starať nemusíte. O tú sa postará práve avokádo.

Brokolica a ružičkový kel

Okrem toho, že pomáhajú spaľovať tuky, sú veľmi účinnými bojovníkmi pri zbavovaní tela karcinogénnych látok. Sú takými malými upratovačkami našich vnútorností. Napomáhajú správnej funkcii vnútorných orgánov, vďaka čomu sa aj línia podarí udržať na optimálnej hranici. Tieto poklady máme na tanieri len zriedka. Aj preto ľudstvo smeruje k čoraz väčšej obezite.

Voda

Voda je poklad, ktorý nám tečie priamo z vodovodného kohútika. Pritom ju nahrádzame sladkými vodami, ktoré len zvyšujú faldy okolo pása. Ak pocítite prvé náznaky malátnosti a nedostatku energie, najprv sa napite. Obvykle je za úpadkom kondície práve nedostatočný pitný režim. Pohár vody pred jedlom zasa pomáha sýtosti. Dokonca v niektorých prípadoch aj smäd zaháňame jedlom. Začnite piť viac čistej vody. Dostanete infúziu energie a vaša váha pôjde dole.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #brokolica #ovsené vločky #avokádo #fazuľa

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....