Víno a ženy. Skvelá dvojka nielen do postele!

Dva deci vína dokážu s telom ženy doslova zázraky. Nielenže je vynikajúcou metódou ako zmyť zábrany pred milovaním, pre ženské telo je doslova svätý grál.

22.08.2014 17:00
víno, alkohol, antioxidanty Foto:
Červené víno má omnoho viac pozitív pre zdravie ako biele.
debata

Vychutnajte si pohár vínka každý deň a svet bude príjemnejšie miesto. Nielen preto, že si doprajete rozkoš v pohári, ale aj pre pozitíva, ktoré vám prostredníctvom neho vplávajú do tela.

Víno proti starnutiu

Najväčší strach každej ženy. Prvá vráska, šedivý vlas a vek sa začína hlásiť o slovo. Červené víno však dokáže rozžiariť nielen ženské oči, ale aj pleť. Pravidelná konzumácia uvoľňuje strnulé svaly tváre poznačené celodenným napätím. Okrem toho ponecháva pokožku mladšiu a prekrvenejšiu tým, že ochraňuje srdcovocievny systém. Látka resveratrol dokonca môže aktivovať gény, ktoré zaručujú telu vyšší vek a dobrú náladu. Budete vyzerať mladšie a žiť dlhšie. Pozor, pri víne ale neplatí, že čím viac, tým lepšie. Pre ženu je denná hranica maximálne dva deci.

Znižuje cholesterol

Víno možno priradiť ani nie k pôžitkom, ale doslova k alternatívnej medicíne. Neúčinkuje okamžite. Teda ak nemyslíme opojné účinky alkoholu, ale pravidelná konzumácia preukázateľne znižuje zlý cholesterol. Hladinu toho dobrého sa zas snaží zvyšovať. Ide o unikátny koktail zdravia, vďaka ktorému časom ušetríte za lieky a budete žiť dlhšie.

Denná dávka vitamínov

Jeden pohárik červeného prináša dennú porciu draslíka, horčíka, vápnika a železa. K tomu celý balíček antioxidantov bojujúcich proti voľným radikálom. Rozhodne nie je dôvod hovoriť nie, ak niekto nalieva kvalitné červené.

Víno a chudnutie

Dva deci vínka majú približne 150 kalórií. Nie je to maličkosť najmä ak počítate v diétnom programe jedlo doslova na gramy. Štatisticky však ženy, ktoré si doprajú dva deci vína denne majú omnoho nižšie BMI ako abstinentky. Po jeho vypití vína odpadá chuť maškrtiť a takmer žiadnu ženu nenapadne siahať po sladkom. Malé množstvo alkoholu dokonca pomáha uľahčiť trávenie tukov. Patríte k typom, ktoré k poháru vína potrebujú niečo na zahryznutie? Zelenina, alebo kúsky kuracieho mäsa sú k vínu skvelou večerou. Žiadne postranné chute potom nehrozia a vaše telo z vína nepriberie, naopak zabezpečí vám vysnívané BMI.

Červené je lepšie

Čo sa gurmánskych chúťok týka o tých hovoriť nebudeme. Červené víno má však omnoho viac pozitív pre zdravie. Pre niektoré ženy je príliš ťažké a aromatické. Na druhej strane aspoň nebudete v pokušení vypiť viac ako dva deci. Pritom ide stále o najchutnejšiu medicínu na svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #víno #starnutie #alkohol #vitamíny #cholesterol #antioxidanty

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...