Päť tipov pre sexi ploché bruško

Leto patrí odhalenému telu. A sexi bruško je veľkým "plus".

01.08.2014 17:00
diéta, chudnutie, strava, výživa, zelenina, brucho Foto:
Aj vy túžite po takomto brušku?
debata

Odolajte cukrovinkám

Cukor sa pod nepekne sa zväčšujúce brucho viditeľne podpisuje. Cukrovinky, sladené nápoje, koláče – vďaka nim organizmus produkuje inzulín a ten zabezpečí to, že tuk z týchto potravín sa uloží práve v okolí brucha. Telo nedokáže spaľovať tuk, pokiaľ je v krvi inzulín.

Skončite s bielou múkou

Biely chlieb či cestoviny majú na krvný obraz, čo sa cukru týka, podobný dopad ako cukrovinky. Obsahujú jednoduché cukry, ktoré zvyšujú obsah cukru v krvi.

Pozor na potraviny, ktoré nafukujú

Cítite sa po niektorých potravinách naozaj ťažko? Keď si dáte kapustu alebo strukovinu, tak počas trávenia sa v čreve hromadí vzduch a brucho sa nafúkne. Vtedy nevyzerá práve sexi. Ale vzduch odíde t tela sám od seba, takže to zasa až taká tragédia nie je. Navyše, strukoviny obsahujú dôležité látky, takže ich konzumácie sa nevzdajte len ich skúste jesť v prijateľných množstvách.

Pozor na žuvačky a niektoré nápoje

Aj večným žuvaním žuvačky sa vám do žalúdka dostáva vzduch, takže vaše brucho je neustále nafúknuté. Buďte preto pri žuvaní opatrnejšia, veď nemusíte mať v ústach žuvačku nonstop. Ak patríte k ľuďom, ktorých často nafukuje, tak by ste sa mali vyhýbať aj sýteným nápojom. Vymeňte ich za čistú vodu alebo riedené džúsy.

Ani alkohol by ste nemali

Nie nadarmo sa o hovorí o „pivnom bruchu“. Alkohol obsahuje jednoduché cukry a navyše zvyšuje chuť do jedla. Preto by ste sa mu v mene sexi bruška mali vyhýbať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #jedálniček #brucho #biela múka

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...