Kate Hudson sa k skvelej postave dopracovala jednoducho. Skúste to tiež!

Herečka sa pýši štíhlou postavou, jej recept zvládnete aj doma v obývačke.

09.06.2014 17:30
debata

35-ročná herečka hrdo prezentuje na červených kobercoch svoju peknú figúru. Dvojnásobná mama, ktorá svoje druhé dieťa porodila pred troma rokmi prezrádza, ako sa udržiava fit a štíhla. A nie je to žiadna veda, dokážu to aj zaneprázdnené mamičky.

„Som fanúčiška cvičebných DVD-čiek. Nie je to nič zložité, stačí sa držať plánu. Je to dokonca zábava,“ povedala pre magazín People. Aj ako dvojnásobná mama si vraj na cvičenie dokáže nájsť čas. Najmä vtedy, keď deti nemá doma. „Aj keď som mama a mám na starosti milión vecí, keď sú deti v škole a škôlke, pustím si DVD-čko a cvičím. Práve pri DVD-čkách sa ťažko vyhovára na málo času, lebo ich máte doma a stále po ruke.“

Herečka Kate Hudson na benefícii amfAR... Foto: SITA, Jordan Strauss
Kate Hudson Herečka Kate Hudson na benefícii amfAR Inspiration Gala v Los Angeles. V šatách od Prabala Gurunga.

Keď nemá Kate Hudson žiadne nové DVD-čko, spaľuje kalórie v posilňovni. A pri cvičení ju najlepšie motivujú energické skladby. „Hudba je pre mňa jedna z najviac motivujúcich vecí. Keď chcem mať naozaj super tréning, pustím si starý hip-hop, napríklad skvelá je pieseň "Can I Kick It“. Ale aj album od Aerosmith „Big Ones“ je výborný do posilňovne. A potom ešte Beyoncé, to je sila."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #chudnutie #fit

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...