Dara Rolins: Viem, že mám vrásky. Ale ja ich milujem, všetky!

Speváčke a porotkyni šou Hlas Česko Slovenska Dare Rolins môže kondíciu aj vzhľad závidieť nejedna finalistka v súťaži. Ako to vlastne robí?

22.05.2014 06:30
Speváčka Dara Rolins. Foto:
Speváčka Dara Rolins so svojím partnerom - raperom Rytmusom.
debata (2)

Nie je žiadne tajomstvo, že Dara je veľká fanúšička cvičenia. O telo sa stará pravidelne a poslúcha rady trénerov. Aj preto jej ploché bruško či udržiavané ramená a pevný zadok vyvolávajú u mnohých kolegýň závisť. Speváčka pravidelne navštevuje fitness centrum a týždenne absolvuje dve hodiny pilatesu. Nebráni sa však ani skúšaniu nových techník cvičenia. A potom je tu tiež pohyb na pódiu a dynamický životný štýl.

Hoci blondínka už prekročila štyridsiatku, tvrdí, že príliš svoje starnutie nerozoberá a necháva veci plynúť prirodzene. „Tieto veci nejako neriešim, nepremýšľam nad nimi. Asi mi je niečo dané od prírody – mám krásnu mamu, takže som asi niektoré veci zdedila po nej,“ odvetila na otázku, ako sa jej darí udržiavať v takej dobrej fyzickej kondícii a vyzerať dobre.

„A navyše je to o tom, čo robím, v akej spoločnosti sa pohybujem, akou prácou sa živím. To všetko ma udržuje v zrýchlenom tempe a nemám čas premýšľať a sťažovať si a riešiť, či mi tu alebo tu pribudla vráska,“ pokračovala. „Sú tam, ja o nich viem, ale ja ich milujem. Všetky,“ dodala s úsmevom.

Speváčka Dara Rolins na dovolenke v španielskej... Foto: archív Dary Rolins
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins na dovolenke v španielskej Marbelle. Pochválila sa ukážkovou figúrou.

A čo sa týka zdravého jedálnička? „Samozrejme, snažím sa jesť zdravo, ale neodpustím si ani drobné zhrešenia,“ skonštatovala tvár markízackej speváckej súťaže. Dôkazom, že neklamala, bol aj pohár vínka, s ktorým odpovedala na naše otázky. Dopriala si ho na párty Hlasu Česko Slovenska na Zlatých pieskoch. Viac sa o nej dočítate aj na Koktail.pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Dara Rolins #vrásky #prirodzenosť

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...