Didiana: Na golfe môžete stretnúť dobrú partiu

Moderátorku Dagmar "Didianu" Dianovú vyhnalo pekné počasie do prírody, užíva si štart golfovej sezóny.

30.04.2014 17:00
dagmar didiana dianová Foto:
Dagmar "Didiana" Dianová športovala už od malička.
debata

Blížiace sa leto dostalo do pozoru aj moderátorku Dagmar „Didianu“ Dianovú. Svoje telo na sezónu plaviek pripravuje rôznymi spôsobmi. „Aktuálne svoj voľný čas venujem behu, snažím sa športovať najmä na čerstvom vzduchu. Vybehnem von aspoň dva-tri razy do týždňa,“ hovorí. A to nie je všetko. Jar pre ňu znamená aj štart golfovej sezóny. A tento šport má moderátorka naozaj rada. „Mám pravidlo, že každý týždeň absolvujem jeden golfový výlet. Hoci mnohí tvrdia, že golf nie je šport, dajú sa pri ňom vytrénovať rôzne partie,“ hovorí a s úsmevom dodáva: „A rôzne partie môžete aj stretnúť.“ Pri nedávnom moderovaní istého turnaja spoznala slávneho nórskeho lyžiara Lasse Kjusa. „Zahral si s nami v Šajdíkových Humencoch aj v Tatralnskej Lomnici. Dvojdňovka ako víno.“

Didiana sa rada hýbala už ako dieťa. Začínala síce s náročnejším športom, ale neskôr presedlala na iné aktivity. „Mamina ma prihlásila najskôr na gymnastiku, ale keď som zistila, že je to zbytočná drina, presedlala som na nemej náročné aktivity. Najskôr to boli ľudové tance, potom ma zlákal moderný tanec. Chvíľu ma držal aj rock and roll, ale z toho si pamätám už len prehadzovačku,“ spomína.

Moderátorka si vďaka svojej trénovanosti trúfne aj na štvorkilometrovú trať na podujatí „Tesco Beh pre život“. Spolu s ďalšími známymi tvárami ako Juraj Loj, Zuzana Kanócz či Ivana Kubačková si svoje sily preverí 28. júna v Bratislave.

Didianin milovaný golf patrí medzi športy, ktoré oslovujú čoraz viac žien. Aj preto mnohé značky začali tvoriť špecializovaný kolekcie golfového oblečenia, ktoré je pohodlné, funkčné (chráni pred dažďom, dobre odvádza pot) a zároveň esteticky príťažlivé. Ak aj vy patríte medzi ašpirujúce golfistky, možno vás inšpiruje náš výber odevov – viď nižšie.

zväčšiť Golfová móda má svoju estetiku, ale najmä... Foto: archív firiem, koláž pripravil: Zdeno Gáfrik
golf - móda Golfová móda má svoju estetiku, ale najmä funkčnosť. Na voľné jarné a letné popoludnia sa môžete inšpirovať pri našom výbere golfového oblečenia z aktuálnych kolekcií, ale aj predaja na e-Bay či outletových portáloch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Golf #beh #šport #Dagmar "Didiana" Dianová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...