Máte stresové obdobie? Cvičte a milujte sa!

Stres - kto by ho nepoznal? Prepadáte pocitom, že zo všetkých strán sa to na vás valí? Utiecť nemôžete, no nevládzete?

13.12.2013 10:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Aj sex pomáha na odbúranie stresu.
debata

Existujú zaručené recepty, ako sa stresu zbaviť. Najviac účinkuje oddych. Po ňom sa budete cítiť ako znovuzrodené. Doprajte si napríklad v sobotu namiesto vašich skromných šiestich hodín spánku deväť. V sobotu aj v nedeľu. Dospite všetko, čo ste zameškali! Pomôžete všetkému, nielen vráskam, ktoré sa rozhodnú ešte chvíľu na vašej tvári nestrašiť.

Cvičte, vyčistite si hlavu. Donúťte sa, keď sa vám dvakrát nechce. Choďte si zahrať squash, bedminton, zabehať si do fitka na pás alebo jednoducho zavítajte na nejaké skupinové cvičenie. Hodinu (najideálnejšie hodinu a pol) by ste sa mali bez prestávky hýbať. Budete sa cítiť ako znovuzrodená a na druhý deň si to znova zopakujte. Vytvorte si pozitívnu závislosť. Zima je ročné obdobie, nie výhovorka!

Mojkajte sa. Túlte sa k priateľovi, milujete sa, objímajte sa. Keď ho nemáte, objímte sa s mamou, plyšovým mackom, synovcom alebo so psom. Vždy sa nájde nejaká „obeť“, nevravte, že nie. Naučte sa však rozlišovať: aby ste neurobili viac škody, ako osohu. Sex pomáha odbúravať stres, no nie náhodný, ani nevera. Vymenované spôsobia pravý opak!

Čo ešte účinkuje protistresovo, je dlhá prechádzka (do unavenia), stretnutie s priateľmi, zmysluplný rozhovor, stretnutie so zaujímavým a inšpiratívnym človekom, návšteva divadla, autogénny tréning či meditácia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #milovanie #stres

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...