Opäť nešťastná?

Keď vás nečakane prepadne nešťastné obdobie - všetko stráca zmysel a nič vám nerobí radosť. Vnímajte to ako znamenie.

05.11.2013 17:00
nešťastná žena Foto:
Ilustračné foto.
debata

Vnímajte to ako znamenie. Možno ste neurobili nikde chybu, len ste si možno isté veci prestali vážiť. Vtedy sa zamerajte na svoj život ako na hru. A pozorne sledujte, akých ľudí stretávate, aké myšlienky sa vám prelievajú hlavou. Spomeňte si na obdobie, kedy ste „depky“ nepociťovali. Čo také váš život naplnil?

Možno, že bolo leto a vy ste chodili každý deň poctivo behať na hrádzu. Alebo ste denne meditovali. Mali ste uprataný deň – spávať ste chodili o desiatej, vstávali o šiestej. Deficit spánku nehrozil. Možno, že ste mali dobre zorganizované dni v práci. Možno, že ste mali čas na oddych, lebo ste si dopriali dni, kedy ste prišli domov s tým, že ste sa mohli bez výčitiek svedomia vrhnúť do čítania napínavej knihy. Príďte na to, čo vás vykoľajilo, čo spôsobilo, že vaše ostatné dni sú otrasné.

Uvedomte si, že keď ste zameraná na svoj problém, nič z toho, čo máte, si nevážite. Možno vás v takýchto dňoch na to upozornia vaši priatelia. Aj nechcene. Zistíte, že vaša kamarátka sa utápa s problémami so svokrou. Milión problémov, o ktorých netušíte a zatiaľ neviete, ako „bolia“. Preto sa oplatí užívať si vaše chvíľky, nech sa hoci cítite aj osamelo, aj keď máte potrebu sa poriadne vyplakať. Vždy sa upokojte tým, čo máte a čo máte rada, čo si vážite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nešťastie #depresie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...