Vačkovej recept na krásu? Byť spokojná a veriť odborníkom!

Herečka Zuzana Vačková aj napriek tomu, že prekročila štyridsiatku, vyzerá výborne.

14.10.2013 10:00
Zuzana Vačková Foto:
Herečka Zuzana Vačková.
debata

Sama hovorí, že odmalička cvičila a hýbala sa. Až pred zhruba rokom a pol však našla motiváciu pod odborným vedením, ktorá jej prináša najlepšie výsledky.

„Od základnej školy som cvičila. Začala som na džezbalete s mojou kamarátkou. Bola som typ, ktorý nesedel doma na zadku,“ prezradila pre Žena.pravda.sk obľúbená tvár z Paneláku. K cvičeniu teda privykať nemusela. Problém bol však občas v motivácii či akejsi duševnej pohode.

„Mala som aj obdobie, keď som sa nedokázala udomácniť v žiadnom fitku. Šla som tam raz za dva týždne, raz za tri týždne, nejako ma to tam duševne neťahalo, aj keď fyzicky mi to chýbalo,“ vysvetlila herečka. Napokon zhruba pred rokom a pol našla zariadenie, kde sa cíti dobre. Vôbec prvýkrát v živote začala cvičiť pod vedením odborného trénera.

„Sedí mi to do môjho denného režimu. Chodím cvičiť skoro ráno. Je tam výborná atmosféra, dobrí ľudia, kvalitní cvičitelia a už to patrí k môjmu dennému rituálu. Už keď nejdem cvičiť ráno, musím ísť poobede a keď nepôjdem dnes, musím ísť zajtra,“ opisuje svoj aktívny návyk 42-ročná blondínka.

V prípade starostlivosti o vizáž sa herečka netají tým, že sa radí s odborníkmi. A poslúcha ich rady či odporúčania. „Navštevujem jedno zariadenie, kde ma pani doktorka pozná a dlho sa o mňa stará. Ak mi odporučí nejakú terapiu dermatológa, alebo procedúru u estetickej dermatologičky, tak ju podstúpim,“ vysvetlila Vačková. Domáci recept na to, aby pôsobila príťažlivo, má vraj len jeden jediný – byť spokojná. „Keď je človek nespokojný, nemôže napríklad spávať, odzrkadlí sa to na jeho vzhľade. Teraz sa cítim veľmi dobre a myslím si, že to tak nejako ide zo mňa aj navonok,“ doplnila s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Zuzana Vačková #fitness režim #ako sa udržiava

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...