Aura-Soma si vie poradiť aj so strachom

Aura-Soma je ucelený systém práce s farbami a ich pôsobením na telo, myseľ a vedomie človeka a kľúčové sú pri ňom farebné flakóniky.

11.10.2013 07:00
fľaštičky, farebné fľaštičky Foto:
Nie je náhoda, aká farba vás momentálne priťahuje.
debata

Vďaka flakóniku, ktorý si klient v prítomnosti terapeuta vyberie a užíva, urobí rozhodnutia, ktoré by určite urobil, ale trvalo by to možno oveľa dlhšie. Aj preto sa nazývajú „urýchľovače“, ktoré keď si niekto natiera na telo, začne sa liečiť a veci sa začnú rýchlejšie diať. Terapeuti dokonca vravia, že klienti odrazu dokonca inak vibrujú.

Ľudské telo vyžaruje. Má čakry, pričom každá nesie určité vlastnosti. Napríklad, keď má niekto dobre vyvinutú piatu čakru, modrú farbu, dobre komunikuje. V praxi to funguje tak, že klient, ktorý terapeuta Aura-Somy vyhľadá, si sadne pred skrinku s flakónikmi a vyberie si štyri, ktoré ho priťahujú najväčšmi. Keď niekomu chýba energia, priťahujú ho flakóny s červenou farbou. Na základe jeho výberu terapeut vidí, kde nemá rovnováhu a čo treba preliečiť.

Keď má klient záujem, môže si flakónik vziať domov a natierať si ním telo. Niektoré z nich sa natierajú povedzme na srdce, iné na celé telo, podľa toho, ktorú čakru treba liečiť. Flakónik, ktorý si ľudia najčastejšie vyberajú, má číslo 26. Je oranžovej farby a je protišokový. Rieši a lieči strachy a závislosti. Najčastejšie vyhľadávajú terapeuta Aura-Somy klienti s partnerskými problémami. Nasledujú vzťahy v práci – sú ľudia, ktorí sa nevedia sami presadiť, hľadajú svoju cestu a iba tušia, čo by asi chceli.

debata chyba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...