Negatívnu zmenu vnímajte ako výhru

Rozchod, výpoveď v práci a iné "podrazy", ktoré sa počas vášho života môžu odohrať - možno teraz vnímate ako niečo zlé.

03.10.2013 16:00
šťastná žena, šťastie Foto:
Aj takto môže vyzerať šťastie.
debata

Možno ste to už počuli. Všetko zlé je na niečo dobré. Najlepšie na tom je, že to nie je iba fráza. Určité veci sa dejú preto, aby vás niekam posunuli, aby ste vďaka nim niečo vážne pochopili. Výrazné zmeny sa udejú aj vtedy, keď po niečom túžite, no nič pre to nerobíte. Osud zasiahne a postará sa o zmenu, na ktorú ste nemali odvahu.

Keď vás postretne niečo zlé, vyplačte sa, no zamyslite sa nad tým, čo môžete z novej situácie vyťažiť. A upokojte sa. Možno, že sa nič také zlé nestalo. Len to práve vidíte v tom najhoršom svetle. Podobne, ako v prípade akéhokoľvek problému, aj v tomto si uvedomte, že zajtra určite nezomriete a nič horšie sa vám už stať nemôže. Čím budete pokojnejšia, tým skôr uvidíte možnosti, ktoré sa pred vami črtajú.

Možno, že vďaka výpovedi budete môcť konečne rozbehnúť biznis, po ktorom ste dlho túžili, no váš stereotyp v práci vám to neumožnil. Jednoducho, nebol čas! To isté môže platiť aj v prípade rozchodu. Možno, že žijete s nepravým človekom, len sama pred sebou si to nedokážete priznať. Osud vám ukáže, kde je vaša cesta a v krátkom čase stretnete toho, kto vám je súdený. Preto vnímajte všetky negatívne zmeny pozitívne.

debata chyba
Viac na túto tému: #výhra #negatívna zmena

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...